.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Κλειστά τα σχολεία σε Νάουσα και Φλώρινα - Δεν έχουν λεφτά για θέρμανση

Ένα ακόμη success story της κυβέρνησης σήμερα σε Νάουσα και Φλώρινα και ακόμη δεν μπήκε Δεκέμβρης.



Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μετά από απόφαση των δημοτικών αρχών όχι -όπως θα περίμενε κανείς- εξαιτίας δυσκολιών στη πρόσβαση αλλά λόγω έλλειψης χρηματοδότησης για τη θέρμανση!
«Με Απόφαση του Δημάρχου Νάουσας κ. Αναστάσιου Καραμπατζού, αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας σε όλο τον Δήμο Νάουσας, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013, εξαιτίας των προβλημάτων θέρμανσης των σχολικών μονάδων που οφείλονται στην υποχρηματοδότηση, αλλά και την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών με τη μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Στο ίδιο πλαίσιο και η ανακοίνωση του Δήμου Φλώρινας που αναφέρει πως μετά από απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας, τα σχολεία της 1θμιας-2θμιας Εκπαίδευσης, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 δεν θα λειτουργήσουν, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου. 
Στην Ελλάδα του 2013 η αποτυχία της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας μετριέται μεταξύ άλλων και σε παγωμένες σχολικές αίθουσες, ελλείψεις καθηγητών και κλειστά σχολεία.
ΑΠΘ: Παγωμένες οι αίθουσες και του πανεπιστημίου
Παγωμένες αίθουσες προβλέπεται να βρουν οι φοιτητές τους Ιδρύματος φέτος το χειμώνα όπως αποκαλύπτει συγκλονιστική επιστολή εργαζόμενου στο ΑΠΘ που περιλαμβάνεται στις λίστες της διαθεσιμότητας . Ο κ. Καραγατσίδης είναι ο μοναδικός θερμαστής στο ΑΠΘ και αν περάσει η διαθεσιμότητα το ΑΠΘ θα μείνει παγωμένο το χειμώνα...
«Ονομάζομαι  Καραγατσίδης  Γεώργιος  και είμαι μόνιμος  υπάλληλος στο  Α.Π.Θ διορισμένος μέσω ΑΣΕΠ  με  την προκήρυξη  17/12Κ/2004  και τοποθετημένος  σαν Τεχνικός Θερμαστών στο  κεντρικό λεβητοστάσιο τηλεθέρμανσης του ΑΠΘ . Στην εποπτεία  μου  έχω  την    λειτουργία  και συντήρηση  όχι  μόνο του  κεντρικού λεβητοστασίου αλλά  και  σχεδόν  όλων  των υποσταθμών  θέρμανσης  όπως  επίσης  και άλλων  15  περιφερειακών  λεβητοστασίων με καύσιμο πετρέλαιο. Είμαι  ο μοναδικός Θερμαστής και  είμαι  στην  δυσάρεστη  θέση να  σας  ενημερώσω   πώς  σήμερα  με  την έκδοση  των  τελικών  αποτελεσμάτων  από το ΑΣΕΠ,  βγαίνω σε διαθεσιμότητα μαζί με όλο το τεχνικό συνεργείο του ΑΠΘ. 
Στην διαθεσιμότητα  τίθενται  και  2  συνάδελφοι τεχνίτες  αερίων καυσίμων, Μανίτσας Ιωάννης και Στράντζαλης Ιωάννης, διορισμένοι    επίσης  με  ΑΣΕΠ  οι  οποίοι έχουν  στην  εποπτεία  τους  πάνω  από  40 λεβητοστάσια φυσικού  αερίου μαζί και τους καυστήρες στο κεντρικό λεβητοστάσιο και περιφερειακά μέχρι το αγρόκτημα . Αυτό σημαίνει ότι από την ημέρα που θα φύγουμε θα σταματήσει να λειτουργεί η θέρμανση  στο campus του ΑΠΘ και συγκεκριμένα στην κεντρική βιβλιοθήκη, αίθουσα  τελετών ,αμφιθέατρα, αίθουσες διδασκαλίας και κτίριο διοίκησης, γραφεία συναδέλφων, μελών ΔΕΠ και όλοι οι χώροι όλων των  σχολών. Το  ίδιο  θα συμβεί και σε  όλα  τα  κτίρια  του Πολυτεχνείου  με τα τρία του λεβητοστάσια, λόγου της διαθεσιμότητας  του  συναδέλφου  Τεχνικού και υπεύθυνου των λεβητοστασίων του Πολυτεχνείου,  Τριανταφύλλου Πέτρου.
Γράφω το κείμενο αυτό για να το διαβάσουν όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας είτε εργάζονται σε αυτό είτε έχουν τα παιδιά τους φοιτητές για να γνωρίζουν όλοι τα γεγονότα  και να σκεφτούν τον υπαίτιο που θα αφήσει παγωμένο το φετινό χειμώνα το ΑΠΘ.
ΠΡΩΗΝ ΘΕΡΜΑΣΤΗΣ ΑΠΘ»
*Η επιστολή δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα των μελών ΔΕΠ του ΑΠΘ
- See more at: http://left.gr/news/kleista-ta-sholeia-se-naoysa-kai-florina-den-ehoyn-lefta-gia-thermansi#sthash.YlKd1yr0.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου