.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Όταν ευτελίζεται η πολιτική, εξαθλιώνεται ο πολιτικό διάλογος!

 


Τσίπρας: Κάνεις κρυφά τηλεπωλήσεις - Άδωνις: Θλίβομαι με την κατάντια σου

 

Του Δημήτρη Κυπριώτη

Σφοδρή και άνευ πολιτικής σημασίας αντιπαράθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Υγείας - Αντάλλαξαν Βαριές κουβέντες σε προσωπικό επίπεδο


 Η πολιτική σήμερα με τον τρόπο που διεξάγεται, είτε αυτός είναι των τηλεπαραθύρων με τους γνωστούς και ανούσιους διαξιφισμούς, που μοναδικό σκοπό έχουν να αποπροσανατολίζουν τους τηλεαθεατές από τα πραγματικά προβλήματα και να να συσκοτίζουν την ενημέρωσή τους, είτε διεξάγεται στη Βουλή με εκατέρωθεν αντεγκλήσεις, χωρίς κανένα  πρακτικό αποτέλεσμα για το λαό, έφτασε  τελικά και στο σημείο της γελοιποίησης, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ασχολήθηκε με τον κ. Άδωνη.!

Η κόντρα μεταξύ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του υπουργού Υγείας ξέφυγε από το πεδίο, έστω και της στοιχειώδους  πολιτικής αντιπαράθεσης και πέρασε σε προσωπικό επίπεδο με βαρύτατους χαρακτηρισμούς που δεν προσθετουν απολύρως τίποτα στο πολιτικό διέξοδο που έχει αναγκη και αναζητά  η Πατριδα.

Όλα ξεκίνησαν από μια αναφορά που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη επαγγελματική σχέση που εξακολουθεί και διατηρεί  ο φερόμενος και ως  υπουργός, με το χώρο  των τηλεπωλήσεων βιβλίων.  Ο κ. Τσίπρας άφησε να εννοηθεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης πηγαίνει κρυφά και μαγνητοσκοπεί εκπομπές τηλεπωλήσεων στις οποίες στην συνέχεια βάζει το σήμα «Ε» της επανάληψης.. (προφανώς και κάποιο ...πουλάκι του το σφύριξε) 

Πιο συγκεκριμένα, από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως τα σημαντικά προβλήματα «δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με αστεϊσμούς από ανθρώπους που στον ελεύθερό τους χρόνο πηγαίνουν κρυφά στα τηλεοπτικά στούντιο για να κάνουν γυρίσματα τηλεπωλήσεων βιβλίων, τα οποία τα παρουσιάζουν σε κανάλια με το "Ε", δήθεν ότι είναι επανάληψη, ενώ έχουν υπουργικούς θώκους».

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο κ. Τσίπρας, καλώς έκανε και καυτηρίασε μία τέτοια συμπεριφορά υπουργού, παρανομη και αντιδεοντολογική, έστω και με υπονοούμενα, αν και θα ήταν φρονιμότερο να υπήρχε σαφής και ξεκάθαρη καταγγελία και μάλιστα αν αυτή η συμπεριφορά που  δεν συνάδει με το θεσμικό αξίωμα, να ζητήσει την άμεση αποπομπή του. 

Ο γνωστός λοιπόν Αδωνις Γεωργιάδης όπως ήταν αναμενόμενο, σήκωσε το γάντι και απάντησε σε έντονο ύφος λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πειράχτηκε επειδή δεν είχε τα ίδια υψηλά ποσοστά τηλεθέασης με τον ίδιο σε συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή. !!

Καταλαβαίνουμε λοπόν τώρα ποσο έχει εκπέσει η πολιτική και ο πολιτικός  διάλογος; Αυτό τον πείραξε τον Άδωνη. Όχι το τι του καταμαρτυρούν, αλλά τα ποσοστά τηλεθέασης. Και αυτόν τον ανέχεται ως υπουργό, ο πρωθυπουργός. Αυτόν έχουν εκλέξει και έχουν στείλει αντιπρόσωπό τους στο κοινοβούλιο έλληνες πολίτες!!

Και μετά  από τα ποσοστά τηλεθέασης, ο κ.Άδωνης ανέφερε ότι θλίβεται «με την κατάντια» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του πρότεινε να βγάλει τα πρώτα του λεφτά με ιδρώτα στη ζωή του πουλώντας ένα βράδυ βιβλία σε συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό. 

Πρόσθεσε μάλιστα ότι του λείπει η προηγούμενη δουλειά του, «οι εκπομπές μου», όπως είπε χαρακτηριστικά, στις οποίες δεν μπορεί ακόμη να επιστρέψει... «Θα επιστρέψω στην εργασία μου, όταν ολοκληρωθούν τα καθήκοντά μου ως υπουργού», είπε.

Απάντηση στην ευχή του δεν του έδωσε ο κ. Τσίπρα και για αυτό του ευχόμαστε  εμείς  να επιστρέψει μια ώρα αρχήτερα  στο πόστο και στους πάγκους των βιβλίων του,  μήπως και μείνει τίποτα όρθιο στα απομεινάρια του κατ΄ευφημισμού συστήματος υγείας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου