.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Με εντολή Σαμαρά... δεν θα φορολογηθούν οι στάνες


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: fosphotos/Παναγιώτης Τζάμαρος
Σε αναδίπλωση αναγκάστηκε το υπουργείο Οικονομικών, προτού ακόμη κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη φορολογία ακινήτων και μάλιστα με μια λιτή ανακοίνωση τριών σειρών, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα λίγο μετά την αντίδραση 24 βουλευτών της ΝΔ.
Κατόπιν σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και έπειτα από παρέμβαση του πρωθυπουργού, ανακοινώθηκε πως δεν θα φορολογηθούν οι αποθηκευτικοί χώροι που βρίσκονται σε αγροτική γη, όπως θερμοκήπια, στάνες, αποθήκες γεωργικών μηχανημάτων.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικώ αναφέρονται τα εξής: «Το Υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει ότι στο νέο νομοσχέδιο για τα ακίνητα (ΕΝΦΑ) οι αποθηκευτικοί χώροι που βρίσκονται σε αγροτική γη (γεωργικών μηχανημάτων, θερμοκήπια, στάνες κλπ) δεν πρόκειται να φορολογηθούν».

Λίγη ώρα πριν, είχε κατατεθεί ερώτηση 24 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Βουλευτή Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή προς τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, αναφορικά με τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων και των οικοπέδων.
Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά σε έξι ημέρες που «με παρέμβαση Σαμαρά» αποσύρονται ρυθμίσεις κατόπιν αντιδράσεων (και) βουλευτών της ΝΔ, ανάμεσά τους σχέδια των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας για περικοπές σε κύριες συντάξεις, αλλαγές στα όρια ηλικίας και αναστολή στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις

Την ίδια ώρα η μη φορολόγηση των χώρων αυτών ήταν ένα βασικό αίτημα των αγροτών στο πλαίσιο της διαβούλευσης για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.

Το σχέδιο νόμου που έχει δοθεί σε δημόσια διαβούλευση και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή, προέβλεπε τη φορολόγηση όλων των κτισμάτων που βρίσκονται εντός αγροτεμαχίων ενώ στην περίπτωση που σε εκτός σχεδίου οικόπεδα και αγροτεμάχια υπάρχει κατοικία (πλην της κύριας) τότε ο φόρος για το αγροτεμάχιο πενταπλασιάζεται.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013
© 2010-2014 ThePressProject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου