.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Δόθηκε το σύνθημα για ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2013

Δόθηκε το σύνθημα για ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!


Τι αποκάλυψε απαντώντας σε ερώτηση του Ν. Χουντή

ΡΕΝ: ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ

 ΣΧΟΛΙΟ: Τα φώτα όλα είναι στραμένα στη ΧΑ και έτσι ανενόχλητα από την πίσω πόρτα, αφού έπεσε η αυλαία των απεργιακών κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών μεγαλοπρεπώς, έρχεται τώρα και η συμφωνία της ελληνικής κυβέρνσησης  για ομαδικές απολύσεις!!

Και σε άλλα με υγεία μας και η αντιπολίτευση....κουρεύεται! Μπράβο σας!

 

Ο επίτροπος είπε ότι «η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε να προβεί στην αναθεώρηση της ισχύουσας εργασιακής νομοθεσίας» που αφορά στην «αναδιάρθρωση εταιρειών και τις ομαδικές απολύσεις»

Την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων από το 2014 συζητά η ελληνική κυβέρνηση και η τρόικα, όπως αποκάλυψε χθες ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Όλι Ρεν, έπειτα από σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Χουντή.

Ο κ. Χουντής ρώτησε τον Ευρωπαίο Επίτροπο αν θα υπάρξουν αλλαγές στο σχετικό «νομικό πλαίσιο που διέπει τις ομαδικές απολύσεις, στην κατεύθυνση της αύξησης του ορίου που υπάρχει για τον αριθμό των ομαδικών απολύσεων ανά μήνα, αλλά και της κατάργησης του δικαιώματος βέτο των αρμόδιων αρχών» (δηλαδή της κατάργησης της υποχρέωσης να απαιτείται η έγκριση του Υπουργείου Εργασίας για ομαδικές απολύσεις από επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 150 εργαζόμενους).

Ο Όλι Ρεν απάντησε λέγοντας ότι, «ως μέρος των όρων πολιτικής που συνδέονται με το πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής για την Ελλάδα, η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε να προβεί στην αναθεώρηση της ισχύουσας εργασιακής νομοθεσίας» που αφορά στην «αναδιάρθρωση εταιρειών και τις ομαδικές απολύσεις».

Ο κ. Ρεν υπογράμμισε μάλιστα ότι το εν λόγω εγχείρημα αναμένεται να συμπεριλάβει τη συγκριτική αναθεώρηση ρυθμιστικών θεμάτων που αφορούν την αναδιάρθρωση εταιρειών και τις ομαδικές απολύσεις, «ώστε να εξασφαλιστεί η ισορροπία μεταξύ της διευκόλυνσης της αναγκαίας προσαρμογής και ενός δίκαιου επιμερισμού του βάρους της προσαρμογής μεταξύ εργαζομένων, εταιρειών και της κυβέρνησης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα των μαζικών απολύσεων αναμενόταν να απασχολήσει τη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για σήμερα μεταξύ των επικεφαλής του κλιμακίου της τρόικας και του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση. Ωστόσο, η συνάντηση ακυρώθηκε έπειτα από εμπλοκή λόγω «τρύπας» στο υπουργείο Εργασίας. 


ΥΓ: Μήπως άκουσε κανείς να σηκώνεται αυτό το θέμα καπου τελος πάνων από τα δεκάδες μέσα που εμφανίζονται ή γράφουν οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης; Τελικά αναρωτιόμαστε τι ακριβώς παίζεται; τι διάολο κρυφές  συμφωνίες υπάρχουν ή πόσο ηλιοθιότητα υπάρχει; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου