.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ!!!!

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ!!!!


Του Αποστόλη Κολοκοτρώνη
Στις 26/10/2012 το ΕΠΑΜ έστειλε μια ανοικτή επιστολή - πρόσκληση προς όλα τα δημοκρατικά «αντιμνημονιακά» κόμματα και τους βουλευτές και ζήτησε να παραιτηθούν από το Κοινοβούλιο που έχει μετατραπεί σε όργανο επικύρωσης των εντολών των ξένων επικυρίαρχων σε βάρος του Ελληνικού λαού και της ίδιας της χώρας.
Τους κάλεσε να πάψουν να νομιμοποιούν με τη παραμονή τους εκεί το καθεστώς του δωσιλογισμού, προκειμένου να δρομολογηθούν θετικές εξελίξεις για την ανατροπή του.
Καμία απάντηση...

Ο λόγος;;;;
Ότι δεν θα βγει τίποτα με αυτόν τον τρόπο και το μόνο που θα κατάφερναν, θα ήταν να χάσουν τις βουλευτικές τους καρέκλες (!!!) και θα τις έπαιρναν οι ''μνημονιακοί''.

Τώρα που το σκέφτεται να το κάνει η Χρυσή Αυγή, φυσικά για τους δικούς της λόγους και όχι για τον λαό που εξαθλιώνεται και την πατρίδα μας που την ξεπουλάνε, όλοι φοβούνται ότι θα επέλθει πολιτική αναταραχή...!!!!

Μα αυτός δεν ήταν ο δικός σας στόχος;
Να μην ψηφιστούν άλλα μέτρα και αν το έκαναν να τους ρίχνατε; Αλλά εσείς όχι, εσείς παραμένετε εκεί μέσα να τους νομιμοποίητε!!!!!!

Αλλά κι εσείς Χρυσαύγουλα, τώρα σας έπιασε ο καημός για την πατρίδα και τον λαό.
Τώρα που σας πήραν χαμπάρι τι κουμάσια είστε και έπεσαν τα νούμερά σας στις δημοσκοπίσεις.

Ανόητοι δήθεν αντιμνημονιακοί, που ξεπουλήσατε τα όνειρα των Ελλήνων για ένα καλύτερο αύριο, που ξεπουλήσατε τα εθνικά μας σύμβολα και την σημαία μας στους φασίστες, κανονίστε με τις πράξεις σας και με την στάση σας να στρέψετε ακόμα περισσότερο τον Ελληνικό λαό προς τον φασισμό.

Δήθεν επαναστάτες που θέλετε και την ανατροπή....
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ!!!!

Αποστόλης Κολοκοτρώνης,
μέλος του ΕΠΑΜ Ηρακλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου