.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


Φούντωσαν πάλι τα σενάρια για Πραξικόπημα με αφορμή,μια ανακοίνωση της Κ.Ε.Ε.Δ
και συνεδρίαση ο Άρειος Πάγος με συμμετοχή εκπροσώπου της Κυβέρνησης, σύμφωνα με πληροφορίες, προφανώς για λήψη αποφάσεων για το θέμα αυτό. Δηλαδή οτι υπάρχει κίνδυνος Πραξικοπήματος και κατάλυσης της Δημοκρατίας.
Εγω ξεφυλλίζοντας το Σύνταγμα και γνωρίζοντας τουλάχιστο ανάγνωση έχω να παρατηρήσω οτι από τις 5-5-2010 όλες οι Κυβερνήσεις που έχουν προκύψει μέχρι και σήμερα έχουν παραβιάσει συγκεκριμμένα άρθρα του Συντάγματος, συνεπώς όλες είναι αποτέλεσμα Πραξικοπήματος, γιατί ένα Πραξικόπημα δεν γίνεται μόνο με την κλασσική μέθοδο της χρήσης Στρατευμάτων αλλά γίνεται και με <σφετερισμό της εξουσίας> σύμφωνα με το άρθρο 120 παρ.3 του Συντάγματος. Θυμίζω οτι ο Χίτλερ όπως και ο Μεταξάς προέκυψαν απο τη Βουλή και δεν χρησιμοποιήθηκαν Στρατεύματα. Ας δούμε τώρα γιατί ισχυριζόμαστε οτι όλες οι Κυβερνήσεις απο τις 5-5-2010 είναι Πραξικοπηματικες και ποιά άρθρα του Συντάγματος έχουν παραβιαστεί κατά περίπτωση.
Πραξικόπημα 1ον.- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ<ποδηλάτης> στις 5-5-2010 το άρθρο 28 του Συντάγματος.
ΠΠραξικόπημα 2ο.-ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ<τραπεζίτης> άρθρα 37 και 38 του Συντάγματος.
ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ 3ο.-ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ<Πρόεδρος ΣτΕ> Άρθρο 41 του Συντάγματος.
Πρξικόπημα 4ο.- ΣΑΜΑΡΑΣ <Καλαματιανός> άρθρο 54.παρ.2 του Συντάγματος.
Παρακαλώ δείτε τι ορίζει το κάθε ένα απο αυτά για να μην μακρυγορήσω.
Σεόλες τις πιο πάνω παραβιάσεις έχουμε <σφετερισμό της Εξουσίας, η οποία βέβαια μπορεί να γίνει μόνον απο αυτόν που την ασκεί και όχι απο την συμπαθέστατη κατάτα άλλα <Κυρά-Φροξυλάνθη>. Συνεπώς δεν κινδυνεύει καμιά Δημοκρατία γιατί απλούστατα δεν υπάρχει!
Πάμε τώρα να δούμε τι σημαίνει Πραξικόπημα και τι Επανάσταση.
Πραξικόπημα σημαίνει βίαιη κατάλυση του Πολιτεύματος η σφετερισμός της Εξουσίας που στρέφεται κατά των Συνταγματικώ δικαιωμάτων και ελευθεριών του
Λαού και τον βίαιο καταναγκασμό του. Παραδείγματα: ΧΙΤΛΕΡ-ΜΕΤΑΞΑΣ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
1967 (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ).
Επανάσταση σημαίνει ανατροπή της Κυβάρνησης απο το Λαό αλλά που μπορεί να γίνει και με τη στήριξη Στρατού υπέρ του Λαού και των Συνταγματικών του δικαιωμάτων. Άλλωστε και αυτοί κομμάτι του Λαού είναι!
Παραδείγματα: Επανάσταση 1η.- 1821
Επανάσταση 2η.- 3-9-1843 ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ-ΣΠΥΡΟΜΗΛΙΟ-ΛΑΟΣ. Παραχώρηση Συντάγματος απο τον Όθωνα, με την ονοματοδοσία της οδού♥ης Σεπτεμβρίου> και της Πλατείας Ανακτόρων σε ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Επανάσταση 3η.-1862 Συνταγματάρχης ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΑΟΣ. Εκθρόνηση του Όθωνα.
Επανάσταση 4η.-Αύγουστος 1909. Συνταγματάρχης Ν. ΖΟΡΜΠΑΣ-ΛΑΟΣ.
Παρακαλώ για τις έννοιες Πραξικόπημα και Επανάσταση ανατρέξτε και σε Λεξικά
π.χ. VIKIPEDIA για την ενημέρωσή σας όσον αφορά τους όρους.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου