.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Bundesbank: Η Ελλάδα θα χρειαστεί νέα δανειακή στήριξη


tvxs.gr/node/135521
Τη θέση ότι οι διεθνείς πιστωτές της Ελλάδας θα πρέπει να εγκρίνουν ένα νέο πρόγραμμα διάσωσης για την Ελλάδα, το αργότερο εντός του 2014, υιοθετεί η ομοσπονδιακή τράπεζα της Γερμανίας (Bundesbank), σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.
Σε εσωτερικό έγγραφο της Bundesbank, η Τράπεζα εκφράζει τις «σοβαρές αμφιβολίες» της για την ικανότητα της ελληνικής κυβέρνησης να πετύχει τους μεταρρυθμιστικούς της στόχους, κάνοντας λόγο για «μετά βίας ικανοποιητική» επίδοση της Αθήνας για «ασυνήθιστα υψηλούς» κινδύνους που πηγάζουν από το υφιστάμενο πρόγραμμα, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό.
«Oι Ευρωπαίοι, πρέπει μέχρι τις αρχές του 2014 να αποφασίσουν για ένα νέο δανειακό πρόγραμμα για την Ελλάδα», σημειώνεται στο έγγραφο. Παράλληλα, κατακρίνεται η πρόσφατη έγκριση από την τρόικα της δόσης των 5,8 δισ. ευρώ σαν απόφαση με πολιτικά κίνητρα.
Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι η Bundesbank έχει διαμηνύσει στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πως η έγκριση της πρόσφατης δόσης διάσωσης για την Ελλάδα έγινε λόγω «πολιτικών περιορισμών».
Η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας και το υπουργείο Οικονομικών δεν σχολίασαν εξαρχής το δημοσίευμα.
Υπενθυμίζεται ότι η Γερμανία, διά της καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ και του υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, απορρίπτει κατηγορηματικά κάθε συζήτηση για νέα βοήθεια προς την Ελλάδα, ακόμη περισσότερο πριν από τις εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου.
Η Μέρκελ και ο Σόιμπλε, σημειώνει το Reuters, επανειλημμένα δηλώνουν ότι το ελληνικό πρόγραμμα είναι στη σωστή πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου