.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Μέχρι το βράδυ η πλήρης ηλεκτροδότηση της Σαντορίνης


tvxs.gr/node/135787
Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης εκτιμάται ότι θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση της Σαντορίνης, μετά το μπλακάουτ της Τρίτης κατόπιν έκρηξης και πυρκαγιάς.

Σήμερα το μεσημέρι έφθασε στο νησί το αρματαγωγό «Χίος» που μετέφερε 12 οχήματα με γεννήτριες συνολικής ισχύος 10MW. Οι γεννήτριες μεταφέρθηκαν από το λιμάνι της Σαντορίνης στο Καμάρι, όπου βρίσκεται ο ηλεκτροπαραγωγικός σταθμός.

Οι γεννήτριες θα τεθούν σε λειτουργία απόψε και, μαζί με τις μονάδες του σταθμού που έχουν τεθεί σε λειτουργία, αναμένεται να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της ζήτησης ενέργειας στο σύμπλεγμα τόσο στη Σαντορίνη όσο και στη Θηρασία.

Διαβάστε επίσης: Σε μερική λειτουργία ο σταθμός παραγωγής ρεύματος στην Σαντορίνη

Σε ό,τι αφορά τα αίτια της πυρκαγιάς, θα ξεκινήσει έρευνα αμέσως μετά την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι η φωτιά εκδηλώθηκε σε μία από τις πιο σύγχρονες μηχανές του σταθμού, κατά τη διαδικασία εκκίνησης.

ΣΥΡΙΖΑ: Αποκαλύπτονται τα προβλήματα από την συρρίκνωση της ΔΕΗ

«Το μεγάλο ατύχημα στο σταθμό παραγωγής της ΔΕΗ στη Σαντορίνη που βύθισε ολόκληρο το νησί στο σκοτάδι, ευτυχώς χωρίς ανθρώπινα θύματα, έφερε για μια ακόμα φορά στην επιφάνεια τα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκληθεί τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της συρρίκνωσης των αρμοδιοτήτων της ΔΕΗ, του κατακερματισμού της, της ανάθεσης μεγάλου μέρους εργασιών σε εργολάβους, της έλλειψης προσωπικού, καθώς και της τραγικής έλλειψης κονδυλίων για τη συντήρηση των μονάδων της. Όλες οι παραπάνω ελλείψεις θα οδηγηθούν στο αποκορύφωμα με τη συνολική εκποίηση και ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ», ανάφερε ο Ν. Συρμαλένιος, βουλευτής Κυκλάδων με τον ΣΥΡΙΖΑ, στην Βουλή, ζητώντας να διασφαλιστεί η ομαλότητα της ζωής στο νησί και να αποζημιωθούν όλες οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές που ενδεχομένως υπέστησαν ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου