.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Μετά τη διάλυση της Ελλάδας έρχεται και η διάλυση της ευρωζώνης


Αφού μας ξεζούμισε για τα καλά η τρόικα, αποκομίζοντας μάλιστα οι Ευρωπαϊκές κεντρικές τράπεζες αμύθητα κέρδη λόγω της αγοράς των Ελληνικών ομολόγων από την δευτερογενή αγορά,  -μόνο η ΕΚΤ έχει 9 δις και τα οποία βάση της συμφωνίας έπρεπε να είχαν δοθεί στην Ελλάδα,-  τώρα ορέγονται να τινάξουν στον αέρα την ευρωζώνη!!!

Έκθεση της Κεντρικής Τράπεζας της Πολωνίας με τίτλο: "Ελεγχόμενη διάλυση της ευρωζώνης: Μια πρόταση για νέο Ευρωπαϊκό Νομισματικό Σύστημα και για το νέο ρόλο της ΕΚΤ", καθιστά σαφές ότι το έδαφος για τη συζήτηση έχει προλειανθεί!!!
Οι συντάκτες  της έκθεσης μάλιστα δίνουν την ονομασία European Monetary System 2 στο διάδοχο του ευρώ σύστημα ισοτιμιών, ενώ υποστηρίζουν πως πρώτες θα πρέπει να εγκαταλείψου το κοινό νόμισμα η Γερμανία και οι ανεπτυγμένες χώρες.

Φαίνεται ότι μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου στην Γερμανία τα πράγματα θα πάρουν νέα τροπή. Εμείς όμως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα γιατί ούτως ή αλλιώς  η πολιτική που μας προτείνουν είναι καταστροφική … σύμφωνα με έρευνα του πρόεδρου του διεθνούς φήμης Levy Economics Institute, Καθηγητή Οικονομικών στην έδρα “Jerome Levy” και εκτελεστικό αντιπρόεδρο του Bard College στη Νέα Υόρκη Δημήτρη Παπαδημητρίου φαίνεται καθαρά ότι  η συνέχιση των πολιτικών λιτότητας θα μειώσουν το ΑΕΠ και θα αυξήσουν ακόμη περισσότερο την ανεργία.

Συνεπώς, οι πρόσφατες προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι όπως πάντα  εκτός τόπου και χρόνου.

Και έχεις και τον Στουρνάρα να μας κοροϊδεύει μες στα μούτρα λέγοντας μας ότι αν είμαστε καλά παιδιά και συμμορφωθούμε προς τας υποδείξεις( ξεπουληθούμε δεν αφήσουμε εργαζόμενο στην θέση του κ.α) , τότε οι «εταίροι» μας θα έρθουν να μας σώσουν!!!

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου