.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΟΖ: ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΙΣΟΥΣ- ΑΓΑΠΗΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΟΖ: ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΙΣΟΥΣ- ΑΓΑΠΗΣ

Χθες, 16-5-2013 παρακολουθήσαμε με μεγάλη μας έκπληξη τον κ. Χρήστο Δούκα , εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Ν. Ε. ΕΒΡΟΥ, να ενημερώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΘRAKHNET τους συμπολίτες μας για τις ΕΟΖ. Πράγματι ήταν μία πολύ αξιέπαινη προσπάθεια.
Σε αυτά που είπε δεν διαφωνούμε πουθενά. Ο κ. Δούκας αναφέρθηκε στο Χρηματοοικονομικό forum Θράκης λέγοντας ότι ενόψει του 4ου συνεδρίου του στην Σαμοθράκη πρέπει ο κόσμος να μάθει ποιοι είναι αυτοί και τι πρεσβεύουν, δηλαδή την προώθηση των ΕΟΖ στον τόπο μας.
Τότε προς τι η έκπληξή μας; Αρκεί κανείς να μπει στην ιστοσελίδα του forum για να δει την θεματολογία του, και τους εξαίρετους κατά την κ. Κατερίνα Καραγιάννη, πρόεδρο του forum, κύριους ομιλητές του Συνεδρίου, οι οποίοι είναι:
• ο κ. Σταθάκης Γεώργιος, Βουλευτής Χανίων με το ΣΥΡΙΖΑ, Υπέυθυνος Τομέα Ανάπτυξης
• Ο κ. Λουκάς Τσούκαλης, Πρόεδρος ΕΛΙΑΜΕΠ και
• Ο κ. Πάσχος Μανδραβέλης, Δημοσιογράφος- Συγγραφέας
Θέλουμε λοιπόν να ρωτήσουμε τον κ. Χρήστο Δούκα τα παρακάτω:
Γνωρίζατε κύριε Δούκα την φιλική συμμετοχή του κόμματός σας στο συνέδριο της κυρίας Καραγιάννη; Αν δεν το γνωρίζατε σας παρακαλούμε να το ψάξετε για να καταλάβετε που είσαστε και να αποχωρίσετε άμεσα από τον κομματικό χώρο, που λανθασμένα εχθές πρεσβέψατε. Οφείλετε δε αυτό να το πράξετε δημοσίως και με το ίδιο σθένος που εχθές ενημερώνατε τον λαό του Έβρου για τους κινδύνους και τις παγίδες που φέρνουν οι ΕΟΖ και επίσης να διευκρινίσετε ότι αυτά που είπατε χθες αποτελούν δική σας προσωπική άποψη που δεν έχουν καμία σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ.
Διότι ,τι μπορεί να δηλώνει η παρουσία του κ. Σταθάκη εκεί, πέραν από την πρόδηλη συνεργασία με το ύποπτο κατ’ εσάς χρηματοοιοκονομικό forum Θράκης ή μήπως η κ. Καραγιάννη πρόκειται να διοργανώσει Συνέδριο ώστε να της τα χώσει ο κ. Σταθάκης χύμα και τσουβαλάτα όπως κάνατε εσείς εχθές;
Ξεκαθαρίστε τελικά στον κόσμο τι είσαστε και τι πρεσβεύετε διότι στα δικά μας μάτια λειτουργείτε με την τακτική του Δούρειου ίππου, o οποίος προσπαθώντας να αφυπνίσει συμπολίτες μας με στόχο την υφαρπαγή των ψήφων τους αποσιωπά ότι, η ηγεσία του κόμματός του από την πίσω πόρτα τα βρίσκει με τον εχθρό που εσείς δήθεν πολεμάτε.
Το Ε.ΠΑ.Μ Έβρου καταγγέλλει την ύπουλη τακτική του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Ν. Ε. ΕΒΡΟΥ, εφιστώντας την ΠΡΟΣΟΧΗ του κόσμου στα δήθεν αντιμνημονιακά κόμματα.
Για του λόγου το αληθές, και πριν προλάβετε να αποσύρετε την συμμετοχή του κ. Σταθάκη από το συνέδριο της ντροπής (ξέρετε εσείς, έχει ξαναγίνει με τον κ. Δραγασάκη) παραθέτουμε το πρόγραμμα της εκδήλωσης της ντροπής.

Η Συντονιστική Επιτροπή του πυρήνα Ε.Πα.Μ. Αλεξανδρούπολης
-----------------------------------------------------------------------------------------

Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση του 4ου Χρηματοοικονομικού Συνεδρίου στη Θράκη
«Καταναλώνω όσο παράγω»
*Πόσοι τρόποι υπάρχουν για να πούμε το αυτονόητο;
Κανείς μας δε μπορεί να ξοδεύει περισσότερα απ’ όσα εισπράττει και δε μπορούμε να επιβάλουμε σε κανέναν να μας χρηματοδοτεί για να ξοδεύουμε χωρίς να παράγουμε.
*Πόσους τρόπους να ανακαλύψουμε για να πούμε το προφανές;
Ο δανειστής μας θα απαιτήσει τα δανεικά του πίσω.
*Ποσά λόγια θα ξοδέψουμε για πούμε μια αλήθεια;
Η ανταγωνιστικότητα δεν διαπραγματεύεται.
Το Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Θράκης ανακοινώνει το 4ο Χρηματοοικονομικό Συνέδριο στη Θράκη, που θα πραγματοποιηθεί στις 18.07.2013 στη Σαμοθράκη. Στο πιο ενεργειακό νησί της Ευρώπης εξαίρετοι ομιλητές θα είναι πρόθυμοι και διαθέσιμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση μας που θα έχει σχέση με την παραγωγικότητα και την ανάπτυξη. Είμαστε ευγνώμονες για αυτή τους τη συμμετοχή και υπερήφανοι που τους κερδίσαμε ως κύριους ομιλητές του Συνεδρίου.
Το Συνέδριο θα καλοδεχτεί όλους εμάς που εκτιμούμε τη γνώση, την ποιότητα, το ανοιχτό μυαλό και έχουμε το γνώθι σ εαυτόν. Όλους εμάς που θεωρούμε πως ο πλανήτης δεν ανήκει μόνο σε Έλληνες, αλλά σε όλους τους κατοίκους του. Αυτό ακριβώς ήταν και το πιστεύω των Καβείρων. Όλοι οι μυημένοι στα Καβείρια Μυστήρια ήταν ίσοι στα δικαιώματα τους και στις υποχρεώσεις τους, ανεξαιρέτως κοινωνικής προέλευσης, χρώματος, θρησκείας και πάντα μπροστά στο μεγαλείο της Μητέρας γης, που μόνο εκείνη μας συντηρεί και μόνο εκείνη μπορεί να μας στερήσει τα πάντα, εάν εμείς υπερεκτιμήσουμε την κατανάλωση.
Με εκτίμηση,
Κατερίνα Καραγιάννη
Πρόεδρος του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης.
Κύριοι ομιλητές στο συνέδριο

* Κύριος Γεώργιος Σταθάκης,
Βουλευτής Χανίων με το ΣΥΡΙΖΑ, Υπεύθυνος Τομέα Ανάπτυξης.

* Κύριος Λουκάς Τσούκαλης,
Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος
Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ),
Καθηγητής Ευρωπαϊκής Οργάνωσης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

* Κύριος Πάσχος Μανδραβέλης,
Δημοσιογράφος και Συγγραφέας.

Πηγή: http://www.economicforumofthrace.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου