.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ο ΣΥΡΙΖΑ απέχει από το μπλοκάρισμα των πληστειριασμών στο Ηράκλειο

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Θέλω να καταγγείλω τη νομαρχιακή τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την παντελή απουσία όλων των οργανωμένων μελών από τις δράσεις στο ειρηνοδικείο Ηρακλείου. Ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το κόμμα του 27-28% απέχει σκόπιμα από το μπλοκάρισμα και την παρεμπόδιση των πλειστηριασμών. 
Χθες ήταν η 4η φορά που κάναμε αυτή τη δράση και ποτέ δεν εμφανίστηκε κανένα οργανωμένο μέλος, απ’ αυτούς που βλέπουμε να περιφέρονται στις συγκεντρώσεις της πλ. Ελευθερίας και στο Ε.Κ.Η. να διαφημίζουν το μαγαζάκι τους, και να διαλαλούν την πραμάτεια τους. 
Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, ως πότε θα μένετε απαθείς και αδρανείς στα εγκλήματα που συντελεί η χουντική κυβέρνηση;
Ως πότε θα χαριεντίζεστε με τους προδότες μέσα και έξω από τη βουλή, με μόνη σας ανησυχία, πότε, και αν θα γίνουν εκλογές να αναλάβετε την εξουσία;
Κούνια που σας κούναγε!!! Ο λαός σας θέλει μαζί του στους αγώνες, στις δράσεις και στις παρεμβάσεις. Έχετε χρέος και καθήκον !!! Είσαστε η αξιωματική αντιπολίτευση, το έχετε καταλάβει; Ή ούτε αυτό δεν μπορείτε να αποδεχθείτε; Ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να έχει ξεσηκώσει το Λαό εδώ και μήνες, από τότε που έγιναν οι πρώτες επιστρατεύσεις των ναυτεργατών και του ΜΕΤΡΟ… κάθε μέρα έπρεπε να είστε μπροστάρηδες και πρωτοπόροι στους δρόμους και στα πεζοδρόμια… όχι να κρύβεστε στα γραφεία σας και να αφήνετε μια χούφτα ανθρώπους να αντιστέκονται στα ματ.

Που είναι οι βουλευτές σας, οι πολιτευτές σας, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι, οι νομικοί σύμβουλοι σας; Που είναι να μας στηρίξουν, να συμπαραταχθούν στους αγώνες μας και να μας προστατέψουν αν χρειαστεί. Μήπως φοβούνται να μην τσαλακώσουν τα κουστούμια τους ή να μην σκίσουν κανένα καλτσόν; Ή μήπως φοβούνται και τρέμουν να μην τους χρεώσουν καμιά λαϊκή εξέγερση ή ξεσηκωμό και κωλώνουν μπρος στο πολιτικό κόστος;

Ο Λαός σας βλέπει και σας κρίνει… αν νομίζετε ότι με αυτή τη χαλαρή και ψόφια αντιπολίτευση που κάνετε, ελπίζετε πως θα έρθετε στην εξουσία πλανάστε πλάνην οικτρά… εκτός πια αν είστε τόσο σίγουροι ότι το σύστημα θα σας την παραχωρήσει, όπως άλλωστε το κάνει χρόνια τώρα, είτε με εκλογές, είτε χωρίς εκλογές.

Κλείνω με το αρχαίο ρητό: «Ο σιωπών δοκεί συναινείν»

Εγκαταλείψτε άμεσα τα έδρανα της βουλής και συστρατευθείτε με το Λαό. Σταματήστε να γίνεστε συνένοχοι και να επικυρώνετε με την παρουσία σας την καταπάτηση του Συντάγματος και το διασυρμό της Δημοκρατίας.

Νίκος Ι. Τσίγκος
ΗΡΑΚΛΕΙΟ

( τα στοιχεία του αποστολέα είναι στην διάθεση μας . ΕΠΑΜ )

*** ΕΠΑΜ www.facebook.com/metopo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου