.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ (?)-ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.Έχετε χρυσό στην τράπεζα ? Αποσύρτε το αλλιώς θα καταλήξετε σαν τους Ολλανδούς.



Όταν οι πολιτικοί έχουν αφήσει τις τράπεζες να κλέβουν χρήματα από τους πολίτες, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση και όλα εξαρτώνται από πολυεθνικές / Τράπεζες που δεν θα διστάσουν στην έναρξη των πολέμων, για να γεμίσουν τα ταμεία τους.


ABN AMRO


Έχετε χρυσό στην τράπεζα ? Αποσύρτε το αλλιώς θα καταλήξετε σαν τους Ολλανδούς.
Δεν περνάει μια ημέρα χωρίς οι τράπεζες να έχουν εφεύρει κάτι καινούργιο, πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά στην Κύπρο και τώρα είναι η σειρά της Ολλανδίας, ήταν γνωστό ότι οι ολλανδοί πολίτες είναι περισσότερο χρεωμένοι από την Ισπανία, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι οι τραπεζίτες δεν γνωρίζουν την κατάσταση του έθνους, μετράνε μόνο τα χρήματα.

Φαινόταν σαν αστείο για την πρώτη Απριλίου, αλλά είναι μια πικρή πραγματικότητα που έπληξε τούς Ολλανδούς υπήκοους.

Οι ολλανδικές τράπεζες δεν δίνουν χρυσό για τους πελάτες τους, δίνουν ένα κομμάτι χαρτί κίτρινου χρώματος και φέρει, ότι ο χρυσός είναι σε ασφαλές μέρος, αλλά δεν μπορεί να το δώσει, ως επί το πλείστον μπορούν να δώσουν στους πελάτες τους το ποσό των χρημάτων που ισοδυναμεί με την τιμή του χρυσού την ημέρα (συμπτωματικά δύο ημέρες πριν, η τιμή του χρυσού υποχώρησε), για όσους θέλουν να αποσύρουν όλα τα χρήματα μπορεί να λάβουν το αντίστοιχο 25 % , ενώ δεν μπορούν να αποσυρθούν τα υπόλοιπα μέχρι νέες ειδικές παραγγελίες … ποιος;

- Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν καταθέσει ασήμι και πλατίνα. Ποιος είχε αυτή την λαμπρή ιδέα; ABN AMRO Bank αποτελεί άλλο μέρος του ενυδρείου οικονομικών καρχαριών που λειτουργούν στο Banking σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με την πιό κάτω επιστολή με την οποία οι τράπεζες ανακοινώνουν στους πελάτες τους οτι όχι μόνο έχουν κλέψει όλα τα πολύτιμα μέταλλα, αλλά και ένα μεγάλο μέρος των κεφαλαίων :

ABN Amro Halts Physical Gold Delivery 4/2/13 10:12 AM

From April Dutch ABN Amro is changing its precious metals custodian rules and “will no longer allow physical delivery.” New rule is effective on 1st April 2013. ABN: your account will be settled at the bid or offer price in the ‘market’ and “you need to do nothing” as “we have your investments in precious metals.”
Er is een brief gestuurd door de ABN/Amro dat men geen goud of edel metalen meer uitlevert

Uit de brief:
Veranderingen in de afhandeling van orders in edelmetaal
Op 1 april 2013. ABN AMRO een andere bewaarder voor de edele metalen goud, zilver, platina en palladium .Hierdoor gaan we uw beleggingen in edelmetaal op andere wijze behandelen en beheren. In deze brief leest u er meer over. (zie de link)

Wat verandert er?
Met de overgang naar de nieuwe bewaarder gaat het volgende voor u veranderen vanaf 1 april 2013 .
U kunt uw edelemetalen metalen op uw beleggingsrekening niet langer door ons fysiek laat ons uitleveren
En eindigd met de zin;

Moet ik iets doen?
U hoeft niets te doen. Wij zorgen ervoor dat wij uw investeringen in edel metalen op de nieuwe manier afhandelen en beheren.

Θα ήθελα να προσθέσω ότι αυτό είναι ένα σημάδι στίς σκοτεινές μέρες για την Ευρώπη, όταν οι πολιτικοί έχουν αφήσει τις τράπεζες να κλέβουν χρήματα από τους πολίτες, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση και όλα εξαρτώνται από πολυεθνικές / Τράπεζες που δεν θα διστάσουν στην έναρξη των πολέμων, για να γεμίσουν τα ταμεία τους, εμείς; .. Πες μου αν κάνω λάθος...
Ζητώ συγνώμη για την ορθογραφία, αλλά είμαι Ιταλός, χαιρετισμούς ...
Andriolo Omar.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου