.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Κινητό made in Greece!

Στην πιο δύσκολη ίσως εποχή για επιχειρείν στη βουτηγμένη στην ύφεση και την εσωστρέφεια χώρα μία εταιρεία της Θεσσαλονίκης...
τολμά να δημιουργήσει το πρώτο ελληνικό κινητό τηλέφωνο.To IQTalkTM της MLS δεν είναι μία συνηθισμένη συσκευή αλλά ένα smartphone με αξιοζήλευτες προδιαγραφές, που θα ριχθεί στη μάχη των πωλήσεων με επιπλέον όπλο την ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή. To έξυπνο κινητό, που θα παρουσιαστεί και επισήμως σε λίγες ημέρες, φορά λειτουργικό σύστημα Android, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν στη συσκευή χιλιάδες εφαρμογές. Το εντυπωσιακότερο ίσως στοιχείο του IQTalkTM είναι ότι θα υποστηρίζει τεχνολογία φωνής ανάλογη με το Siri της Apple, με τη μεγάλη όμως διαφορά-πλεονέκτημα πως θα «καταλαβαίνει» και θα «μιλά» την ελληνική γλώσσα. Η συσκευή συνδυάζει τεχνολογίες αναγνώρισης φωνής (Talk) και τεχνητής νοημοσύνης (iQ), τις οποίες η MLS είχε αρχίσει να αναπτύσσει πριν από αρκετά χρόνια. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας -που πέραν των λοιπών προϊόντων της είναι γνωστή για τα δημοφιλή λογισμικά και συσκευές πλοήγησης που έχει αναπτύξει- Ιωάννης Καματάκης, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που ολοκληρώσαμε την ανάπτυξη του πρώτου ελληνικού κινητού τηλεφώνου, το οποίο ενσωματώνει άκρως ενδιαφέρουσες καινοτομίες. Προσπαθήσαμε, ώστε όλοι οι Έλληνες που θα το αποκτήσουν, να απολαύσουν ένα εντελώς καινούργιο επίπεδο επικοινωνίας με το iQTalk και μάλιστα σε προσιτή τιμή».
ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!
Το IQTalkTM θα διαθέτει μεταξύ άλλων οθόνη αφής, οπίσθια κάμερα ανάλυσης 5 megapixel, εμπρόσθια κάμερα για βιντεοκλήσεις, θα παρέχει άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, YouTube) και λογισμικό πλοήγησης «Talk&Drive». Η τιμή πώλησης θα κυμαίνεται κοντά στα 250 ευρώ (πολύ χαμηλότερη από τις τιμές των περισσότερων μοντέλων με αντίστοιχες προδιαγραφές) και η διάθεσή του στην αγορά θα γίνει μέσω κάποιας ή κάποιων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Η υλοποίηση του project άρχισε το πρώτο τρίμηνο του 2011. Όπως σε όλα τα σχετικά έργα υπήρχαν αναθεωρήσεις και αλλαγές, που υπαγορεύονταν είτε από την εξέλιξη της τεχνολογίας είτε από το γενικότερο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον. «Όπως και σε όλα τα προϊόντα της MLS, ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην τεχνολογική καινοτομία και στη φιλικότητα στη χρήση. Θεωρούμε ότι η τεχνολογία υπάρχει, για να υπηρετεί τον άνθρωπο και να κάνει τη ζωή του ευκολότερη. Όσο πιο προηγμένη είναι η τεχνολογία, τόσο πιο εύκολη πρέπει να είναι η χρήση της», είπε στη «ΜτΚ» ο Παναγιώτης Χριστοδουλίδης, γενικός διευθυντής της MLS, και πρόσθεσε ότι «η δημιουργία κινητού τηλεφώνου αποτελεί φυσική εξέλιξη για την εταιρεία, καθώς τα smartphones είναι σήμερα οι πιο δημοφιλείς υπολογιστικές συσκευές, οι οποίες επιπλέον επιδέχονται ποικίλες επεμβάσεις. Για εμάς αποτελεί ένα προνομιακό πεδίο εφαρμογής των τεχνολογιών που αναπτύσσαμε χρόνια τώρα».


Πηγή: tsekouratoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου