.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ένας στους δύο Γερμανούς φοβάται για τις καταθέσεις του


Ένας στους δύο Γερμανούς φοβάται για τις καταθέσεις του

tvxs.gr/node/123444



Για τις προσωπικές του οικονομίες ανησυχεί ένας στους δύο Γερμανούς, λόγω της κρίσης, όπως καταδεικνύεται σε δημοσκόπηση η οποία διενεργήθηκε από την εταιρεία Infratest-dimap για λογαριασμό του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD.
Σε ποσοστό 59% ωστόσο οι Γερμανοί εμπιστεύονται την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και εκτιμούν ότι χειρίστηκε το θέμα σωστά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 48% των ερωτηθέντων ανησυχεί για τις καταθέσεις του, παρά την διαβεβαίωση της κυβέρνησης ότι οι τράπεζες της Γερμανίας είναι απολύτως ασφαλείς και οι καταθέσεις εγγυημένες.

Το 39% θεωρεί ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός έχει την δυνατότητα να θέσει την κρίση υπό έλεγχο, ενώ μόνο το 16% πιστεύει ότι θα την διαχειρίζονταν καλύτερα οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) και το 38% δεν θεωρεί καμιά από τις δύο πλευρές ικανή να αντιμετωπίσει την σημερινή κατάσταση.

Σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, οι Χριστιανοδημοκράτες(CDU) χάνουν δύο μονάδες από την προηγούμενη εβδομάδα και περιορίζονται στο 38%, με τους εταίρους τους Ελεύθερους Δημοκράτες(FDP) να βρίσκονται στο όριο εισόδου στην Βουλή με 5% και τους Σοσιαλδημοκράτες να ενισχύονται κατά δύο μονάδες στο 27%, τους Πράσινους σταθερούς στο 16% και την Αριστερά στο 8%.
πηγή :http://tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου