.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Xαλκιδική: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων για προσαγωγές πολιτών


  Κάτοικοι της Χαλκιδικής πραγματοποιούν από τις 6 το απόγευμα  συγκέντρωση μπροστά στα αστυνομικά τμήματα του Πολυγύρου και της Ιερισσού σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προσαγωγές πολιτών με αφορμή την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε πριν μία εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές.

  Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δύο άτομα προσήχθησαν το πρωί στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές και βρίσκονται ακόμη στην Ασφάλεια Πολυγύρου.

  Ωστόσο ένας από τους δικηγόρους υπερασπιστές των κατοίκων της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, ο Βασίλης Τζιμούρτος, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι στις 6 το πρωί προσήχθη στην Ασφάλεια Πολυγύρου μία 30χρονη , στις 10 προσήχθη και ο σύζυγός της ενώ το μεσημέρι προσήχθη και μία φίλη του ζεύγους που πήγε να τους αναζητήσει. Σύμφωνα με τον κ.Τζιμούρτο οι προσαχθέντες βρίσκονται ακόμη στην Ασφάλεια Πολυγύρου και δεν επιτρέπεται στους δικηγόρους να επικοινωνήσουν μαζί τους.

  «Έχουν καταλύσει κάθε έννοια δημοκρατίας , προσπαθούν να καταλύσουν το ρόλο μας ως δικηγόρων. Ο κόσμος βρίσκεται σε κατάσταση αλλοφροσύνης. Η αστυνομία παραπληροφορεί λέγοντας ότι πρόκειται για απλές προσαγωγές» ανέφερε ο κ Τζιμούρτος.


  Να σημειωθεί ότι χτες οι δικηγόροι που υπερασπίζονται τους κατοίκους της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, προέβησαν σε καταγγελίες περί «αστυνομικής αυθαιρεσίας» και «βίας» στην περιοχή στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών της εμπρηστικής επίθεσης στις Σκουριές.

  Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όμως, η οποία διεξάγει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί διέψευσε τις κατηγορίες αυτές αναφέροντας: «Οι έρευνες και οι προανακριτικές ενέργειες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή για την εξιχνίαση της εμπρηστικής επίθεσης από άγνωστους δράστες σε εταιρεία εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής, την 17-02-2013, γίνονται στο πλαίσιο της νομιμότητας, με πιστή εφαρμογή των διατάξεων της ποινικής δικονομίας και με απόλυτο σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα».

  Επιτροπές κατοίκων της Χαλκιδικής θα συνεχίσουν αύριο τις κινητοποιήσεις τους ενώ σε ένδειξη συμπαράστασης θα δώσουν το «παρών» και κάτοικοι της Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης. Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση στη Ιερισσό και συγκέντρωση στη Μεγάλη Παναγιά ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει ενημέρωση από τους δικηγόρους που υπερασπίζονται τους κατοίκους της περιοχής.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου