.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Η λύση της ελίτ στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης

 
«Για να δημιουργήσεις μια αγορά, πρέπει πρώτα να επινοήσεις ένα πρόβλημα και μετά να βρεις τη λύση του». Scott Adams, Αμερικανός συγγραφέας κόμικς
 Διαβάσατε το κύριο άρθρο της Washington Post για την Βιομετρική Ταυτότητα που προβάλλεται ως δήθεν "λύση" στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στις ΗΠΑ.
Διαβάστε παρακάτω τι έγραφε για τη σύνδεση λαθρομετανάστευσης – βιομετρικής ταυτότητας, ήδη από το 1996, ο Αμερικάνος συγγραφέας αποκαλυπτικών βιβλίων Texe Marrs, στο βιβλίο του «Η Ηλεκτρονική Ταυτότητα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – Σχέδιο L.U.C.I.D.», (ο τίτλος στα Ελληνικά, από τις εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ. “Project L.U.C.I.D.: The Beast 666 Universal Human Control System” ο τίτλος στα αγγλικά).
Προσέξτε πως η «λύση» που από τότε προτείνεται για το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, από κυβέρνηση και κατευθυνόμενα media, είναι η εισαγωγή της Έξυπνης Κάρτας / Ταυτότητας. Προσέξτε επίσης πως οι αντιδράσεις ήταν έντονες τότε και για αυτό υπήρξε υπαναχώρηση και η «λύση» μετατέθηκε για αργότερα όταν θα «ωριμάσουν οι συνθήκες».
Και σήμερα οι συνθήκες φαίνεται να έχουν ωριμάσει. Η λαθρομετανάστευση έγινε (όλως τυχαίως) ανεξέλεγκτη ακόμα και στις ΗΠΑ (ποιος το περίμενε από την υπερδύναμη;), οι έξυπνες κάρτες έχουν γίνει κομμάτι της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου και οι λέξεις βιομετρικά στοιχεία, μικροτσίπ, ακόμα και εμφυτεύσιμα τσιπ δεν ηχούν τόσο τρομακτικά στα αυτιά του.
Και το κυριότερο, οι αντιδράσεις πλέον είναι ασθενικές. Η πλειοψηφία του λαού δεν φοβάται και δεν ανησυχεί. Έχει εξοικειωθεί. ‘No problem’. Έτσι λύνονται τα χέρια εκείνων που από καιρό «οραματίζονται» να χρησιμοποιήσουν αυτά τα θαυμαστά τεχνολογικά επιτεύγματα και να φορέσουν στις μάζες «μερικές αστραφτερές χειροπέδες με το όνομα τους γραμμένο επάνω», όπως έγραφε ο συγγραφέας τεχνολογικών θεμάτων Clark Matthews.
Η ίδια κατάσταση υπάρχει σε όλο το δυτικό κόσμο. (Στην Ελλάδα ήδη από το 2008 έχει γραφτεί το σχέδιο για την "Μία Έξυπνη Κάρτα" που θα τα περιέχει όλα). Οι αντιδράσεις σήμερα είναι πολύ πιο αδύνατες και πάντα περιορίζονται από ανθρώπους που κινούνται σε συγκεκριμένους χώρους : «θρησκευόμενοι» και «ακροδεξιοί».
Κάντε μια έρευνα στο Google και θα καταλάβετε. Θα καταλάβετε επίσης γιατί αυτού του τύπου (ή ταμπέλας) οι πολίτες στιγματίζονται και δαιμονοποιούνται από κυβερνήσεις και media. Αλήθεια που είναι οι «προοδευτικές δυνάμεις» και οι «ευαίσθητοι» που όλη μέρα δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να σκέφτονται πως θα υπερασπιστούν τα «ανθρώπινα δικαιώματα»; Χάθηκαν στο δρόμο; Που είναι άτομα από άλλους θρησκευτικούς χώρους πλην του χριστιανισμού;
Ακούσατε να διαμαρτύρονται για τις έξυπνες κάρτες μουσουλμάνοι, βουδιστές, ιουδαίοι, νεοεποχίτες κλπ; Και θυμηθείτε και σε εμάς τι είχε γίνει παλαιότερα με τη Συνθήκη Σέγκεν και πως έχουν τα πράγματα σήμερα. Φαίνεται λοιπόν ότι οι συνθήκες παντού «ωριμάζουν». Σου δημιουργούν το πρόβλημα και σου δίνουν τη «λύση». Και αν δεν το βλέπεις από την αρχή σαν λύση έχουν την υπομονή μέχρι να «ωριμάσεις» και να το δεις σαν λύση. Και σαν "καλό παιδί" να μπεις κι εσύ στη σειρά με τους άλλους. «Για το καλό σου».
Κάποιοι ελάχιστοι που συνεχίζουν να ανησυχούν και να φωνάζουν, θα απομονωθούν και θα γελοιοποιηθούν από το σύστημα, ενώ οι περισσότεροι θα απολαμβάνουν τον ύπνο τους. Και όπως λέει ο λαός μας «ο ύπνος θρέφει τα μωρά κι ο ήλιος τα μοσχάρια». Και από ότι φαίνεται, τα «φασκιωμένα μωρά», που έλεγε ο Γέροντας Παΐσιος, έχουν αυξηθεί. Τα δε μοσχάρια ζαλισμένα από τις ακτίνες του υλισμού και της τηλε-αποχαύνωσης οδηγούνται στο νεοταξικό σφαγείο.
Μόνη Λύση στο Πρόβλημα της Λαθρομετανάστευσης
Κοιτάξτε την Έξυπνη Κάρτα Ταυτότητα. Αυτή θα παρουσιασθεί σαν η μόνη σωτήρια λύση και πανάκεια στα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί η πλημμύρα παράνομων λαθρομεταναστών που παραβιάζουν τα σύνορα των ΗΠΑ. Η αλήθεια είναι ότι οι πολιτικοί μας πολύ λίγο ενδιαφέρονται για το ότι πολιορκούμαστε από τους λαθρομετανάστες.
Οι περισσότεροι Γερουσιαστές και Βουλευτές των ΗΠΑ είναι λυσσαλέοι υποστηρικτές του “πολυπολιτισμού”. Επιτίθενται μανιασμένα σ’ οποιονδήποτε αντιτίθεται στην κυριολεκτική εισβολή λαθρομεταναστών, χαρακτηρίζοντάς τον σαν “εθνοκεντρικό, στενόμυαλο, καθυστερημένο, απαρχαιωμένο, κατάλοιπο μισαλλοδοξίας, φασιστοειδές”.
Οι φιλελεύθερης γραμμής Γερουσιαστές της Καλιφόρνιας Diane Feinstein και της Μασσαχουσέτης Edward Kennedy, έχουν αρχίσει προπαγανδιστική εκστρατεία για την προώθηση μιας εθνικής Κάρτας/Ταυτότητας που είναι τάχα απαραίτητη για να περιορισθεί η πλημμύρα της παράνομης μετανάστευσης.
Η εκστρατεία τους είναι "σικέ". Αυτού του φυράματος πολιτικοί ηγέτες λατρεύουν την λαθρομετανάστευση, μην έχετε καμιά αμφιβολία. Βάζει βούτυρο στο ψωμί της πολιτικής τους.
Εκείνο με το οποίο είναι περισσότερο απ’ όλα όμως ερωτευμένοι είναι ο έλεγχος, και προσχηματιζόμενοι ότι θέλουν να περιορίσουν και να ελέγξουν την παράνομη μετανάστευση, στην πραγματικότητα αποσκοπούν στον δικό μας έλεγχο. Θέλουν να αιχμαλωτήσουν τους καλόπιστους και νομοταγείς πολίτες και όχι τα “κύματα ορδών” των ξένων λαθρομεταναστών που ετοιμάζονται να γκρεμίσουν τα σύνορά μας.
Γι’ αυτό και πρέπει να επαγρυπνούμε όταν τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν με ρεπορτάζ ότι η υψηλή τεχνολογία κρατά στα χέρια της την λύση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης.
Η Νέα Κάρτα Χαράγματος: «Μη Βγαίνετε Έξω από το Σπίτι σας Χωρίς Αυτήν!»
«Προτείνεται Εθνικό Δελτίο Ταυτότητας Πολίτη», έγραφε στις 13 Ιουλίου 1994 η επικεφαλίδα της εφημερίδας ‘USA Today’. Η ανταπόκριση της δημοσιογράφου Μαρίας Πουέντε πληροφορεί τους αναγνώστες της εφημερίδας ότι, “Ολοι οι πολίτες των ΗΠΑ και οι νόμιμοι μετανάστες θα κληθούν να λάβουν μια νέα Κάρτα εξακρίβωσης της Ταυτότητας τους, σύμφωνα με ένα νομοσχέδιο που αναμένεται να υποβληθεί στο Κονγκρέσο από την Επιτροπή Μεταρρύθμισης της Νομοθεσίας Περί Αλλοδαπών, που έχει σαν πρόεδρο την Βουλευτίνα Μπάρμπαρα Τζόρνταν του Δημοκρατικού Κόμματος”.
Η δημοσιοποίηση της επικείμενης έκδοσης νέας εθνικής Κάρτας/Ταυτότητας στις ΗΠΑ προκάλεσε τις οργισμένες διαμαρτυρίες των Αμερικανών Πατριωτών. Μια πραγματική ομοβροντία διαμαρτυριών πλημμύρισε τα τηλέφωνα και τα φαξ του Κονγκρέσου. Σαστισμένη από την αρνητική απήχηση, η Επιτροπή Τζόρνταν οπισθοχώρησε, αναγγέλλοντας ότι η θεσμοθέτηση της νέας Κάρτας/Ταυτότητας θα καθυστερούσε για την ώρα.
Αντίθετα, η Επιτροπή πρότεινε την ίδρυση μιας “εθνικής τράπεζας δεδομένων”. Στην πραγματικότητα, αυτό σύστημα θα είναι το σύστημα του Μεγάλου Αδελφού στο οποίο θα καταγραφούν τα σημαντικότερα προσδιοριστικά δεδομένα κάθε πολίτη.
Το Κύριο Σχέδιο
Προσέξτε όμως! Οι ομοσπονδιακοί αστυνομικοί δεν έχουν εγκαταλείψει την άποψη τους για την έκδοση μιας νέας εθνικής Κάρτας/Ταυτότητας. Τους είναι απαραίτητη για να μπορούν να ελέγχουν και να παρακολουθούν τους πολίτες δουλοπάροικους. Το κεντρικό τους σχέδιο επιτάσσει: Πρώτον, την έκδοση βιομετρικής Κάρτας/Ταυτότητας με φωτογραφία και ραβδωτό Κώδικα (BarCode) για κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί, η οποία θα έχει ενσωματωμένο μικροτσίπ-κομπιούτερ με φάκελο και αρχείο.
Οι Κάρτες εξακρίβωσης των στοιχείων Ταυτότητας των λεγομένων “εχθρών του κράτους” (ναι, φίλοι μου, εσείς κι εγώ!) θα έχουν αντίστοιχη ιδιαίτερη ένδειξη.
Ωστόσο, όταν ο κόσμος συνηθίσει πλέον να χρησιμοποιεί τις νέες “μοντέρνες” ταυτότητες και δει το πόσο απλοποιεί τις αγοραπωλησίες και τις συναλλαγές του με τις Δημόσιες Υπηρεσίες, οι Ομοσπονδιακοί Θα προχωρήσουν στο Δεύτερο Βήμα του “Σχεδίου”. Στο σταδίο αυτό εφαρμογής του “Σχεδίου”, η κυβέρνηση θα ανακοινώσει στις αποχαυνωμένες λαϊκές μάζες ότι η Έξυπνη Κάρτα/Ταυτότητα δεν είναι πια και τόσο χρήσιμη.
Παρουσιάζει δυσεπίλυτα προβλήματα. Μάλιστα, οι γραφειοκράτες θα κλαψουρίζουν ότι αποτελεί ένα δυσβάστακτο βάρος γιατί πιάνει χώρο στο πορτοφόλι ή στο τσαντάκι μας! Μπορεί να χαθεί ή να κλαπεί. Δεν θα ήταν πολύ ευκολότερο, βολικότερο και πρακτικότερο να βάλουμε απλώς ένα μικροσκοπικό μικροτσίπ στο μέτώπο ή στο δεξί χέρι μας; Κατι το οποίο κανείς δεν θα μπορεί να το κλέψει ή να το χάσει!
redskywarning.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου