.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ο ακατανομαστος: Υμνητής της χυδαιότερης περιόδου της μεταπολίτευσης.

Δεν εμφανίστηκε απλώς αμετανόητος ο Κ. Μητσοτάκης απόψε, στην παρουσίαση του βιβλίου του. Ξεπέρασε και τον εαυτό του, υμνώντας την χυδαιότερη περίοδο διαπλοκής, την ίδια που όπως υποστηρίζει, τον γκρέμισε δόλια από την εξουσία! Είπε:
“Με την εξαίρεση της μισής προσπάθειας που έκανε
ο κ. Σημίτης, στη διάρκεια της πρώτης τετραετίας του μέχρι να εξασφαλίσει την…
είσοδο στην ΟΝΕ, στηριζόμενος κυρίως πάνω στα δικά μας επιτεύγματα και πολιτικές,
η Ελλάδα ακολούθησε άβουλη και μοιραία τον ολισθηρό δρόμο των χρεών και των
ελλειμμάτων. “!!
Όντως η περίοδος εκείνη ήταν «χρυσή», αλλά για ολίγους, για τα «GoldenBoys» της αυλής του Σημίτη. Όχι την Ελλάδα.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και τον τότε πρωθυπουργό να καλεί από το βήμα του Κοινοβουλίου τους πολίτες να επενδύσουν στο Χρηματιστήριο; Αλήθεια, πόσοι πλήρωσαν για το μέγα εκείνο σκάνδαλο, που ήταν και η αρχή του τέλους;
Ποιος να ξεχάσει τον Τσουκάτο που μετέφερε τις μίζες της Siemens σε μαύρες σακούλες και τα έβαζε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ; Αλησμόνητος και ο Τάσος Μαντέλης με τις “χορηγίες” που έλαβε από τη Siemens! Όντως, «χρυσή περίοδος»!
«Όλα πήγαν πρίμα την πενταετία 1995 – 2000», δήλωσε και ο κ. Στουρνάρας ο οποίος ήταν διοικητής της Εμπορικής Τράπεζας την εποχή Σημίτη και την περίοδο του Χρηματιστηρίου.
Καθόλου τυχαίοι οι ύμνοι του επίτιμου, λίγο καιρό πριν για τον νυν ΥΠΟΙΚ λοιπόν…
Τι έχετε να πείτε για τα περίφημα ΚΥΣΕΑ με τον Άκη Τσοχατζόπουλο όπου υπεγράφησαν οι συμβάσεις για τα υποβρύχια; Που ήσασταν όταν ο κ. Γιάννος Παπαντωνίου έβαζε την υπογραφή του για τα «Απάτσι» και τα «Λεοπάρντ»;
Η μοιραία νύχτα της 31ης Ιανουαρίου 1996 ήταν η αφετηρία της ντε φάκτο νομιμοποίησης των τούρκικων αξιώσεων για την ύπαρξη «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο.
Άλλη μια «χρυσή σελίδα» στην κατά Μητσοτάκη πετυχημένη θητεία 1996 – 2000.
Ποιος μπορεί επίσης να ξεχάσει τη σύλληψη Οτσαλάν την ίδια περίοδο;
Τότε που η κυβέρνηση Σημίτη «παρέδωσε» στα χέρια των Τούρκων τον ηγέτη των Κούρδων.Τους βομβαρδισμούς στην Σερβία που υποτίθεται η στήριξη της ήταν η μεγάλη επιτυχία της εξωτερικής πολιτικής του Κ. Μητσοτάκη;
Μήπως να σας θυμίσουμε και την συμπεριφορά του κ. Σημίτη στους αγρότες, όταν έστελνε αστυνομικούς νύχτα να ξεφουσκώνουν τα λάστιχα των τρακτέρ;
Αυτή είναι η μαύρη περίοδος την οποία επικαλείται ο Κ. Μητσοτάκης.
Η πενταετία της διαπλοκής, της ρεμούλας, των μιζών και του «δοσιλογισμού».
Η περίοδος όπου μεγαλούργησε η διαπλοκή και στραγγάλισε την χώρα. Η ίδια διαπλοκή που ο κύριος Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι τον γκρέμισε.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου