.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτο: Υπηρεσίες υγείας & περίθαλψης στην Λέσβο από Τουρκία! - Παίρνουν το Αιγαίο χωρίς πόλεμο!


Απίστευτο: Υπηρεσίες υγείας & περίθαλψης στην Λέσβο από Τουρκία! - Παίρνουν το Αιγαίο χωρίς πόλεμο!

Απίστευτο: Υπηρεσίες υγείας & περίθαλψης στην Λέσβο από Τουρκία! - Παίρνουν το Αιγαίο χωρίς πόλεμο!
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 
24 Φεβρουαρίου 2013
Ώρα Δημοσίευσης:
10:00
Το ανάρτησε ο/η:
Gpapado
Πηγές:
http://www.defencenet.gr/
Η Τουρκία άνοιξε γραφείο στη Μυτιλήνη που προωθεί άπορους ασθενείς από τη Λέσβο σε νοσοκομεία στα τουρκικά παράλια με εξαιρετικά χαμηλά νοσήλεια! Σε δεύτερη φάση, μάλιστα σχεδιάζουν και δωρεάν περίθαλψη σε άπορους και άνεργους! Προσπαθούν να κερδίσουν τις καρδιές και τις ψυχές των νησιωτών (έτσι νομίζουν). Εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία των υπηρεσιών υγείας και την καταστροφή του ΕΟΠΠΥ, λόγω Μνημονίων.

Ας δούμε την απίστευτη υπόθεση:

Η Άγκυρα εφαρμίζοντας μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, ίδρυσε σην Λέσβο γραφείο προώθησης ασθενών από τη χώρα μας σε Μονάδες Παροχής Υπηρεσιών Υγείας στα τουρκικά παράλια.

Όπως σημειώνει και σε ερώτηση του στην Βουλή ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, «το συγκεκριμένο θέμα, καταγγέλθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα, από το Σύμβουλο και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μυτιλήνης, Παναγιώτη Προβέτζα».

«Αληθεύει ότι η Άγκυρα, προτίθεται να δημιουργήσει γραφείο παραπομπής Ελλήνων ασθενών από τη χώρα μας προς τα τουρκικά παράλια; Εάν ναι, ποια μέτρα προτίθεστε να λάβετε ώστε να μην υλοποιηθεί το εφιαλτικό αυτό «σενάριο»;» ερωτά τους αρμόδιους Υπουργούς ο Τέρενς Κουίκ και ζητά να εξασφαλιστεί η υγειονομική θωράκιση των νησιών μας «ώστε να μην υπάρξει η επιδιωκόμενη εξάρτηση και σε θέματα Υγείας από τα απέναντι τουρκικά νοσοκομεία που ήδη διαφημίζονται».

1.Αληθεύει ότι η Άγκυρα, προτίθεται να δημιουργήσει γραφείο παραπομπής Ελλήνων ασθενών από τη χώρα μας προς τα τουρκικά παράλια; Εάν ναι, ποια μέτρα προτίθεστε να λάβετε ώστε να μην υλοποιηθεί το εφιαλτικό αυτό «σενάριο»;

2.Με ποιο τρόπο θα εξασφαλίσετε την υγειονομική θωράκιση των νησιών μας ώστε να μην υπάρξει η επιδιωκόμενη εξάρτηση και σε θέματα Υγείας, από τα απέναντι τουρκικά νοσοκομεία που ήδη διαφημίζονται;

3.Προτίθεστε να καταργήσετε το «χαράτσι» εισαγωγής των Ελλήνων ασθενών στα νοσοκομεία της Επικράτειας;

4. Γνωρίζετε ότι η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό συνταγματικά κατοχυρωμένο; Κατανοείτε ότι παραβιάζεται το άρθρο 21 παρ. 3 του Συντάγματος στο οποίο αναφέρεται ότι «το Κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου