.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ζητούν απογόρευση εισόδου για τους χρυσαυγίτες βουλευτές στην Αυστραλία


Ζητούν απογόρευση εισόδου για τους χρυσαυγίτες βουλευτές στην Αυστραλία

tvxs.gr/node/120964

Φωτογραφία: Αλέξανδρος Κατσής/ FosPhotos
Ομάδα Ελληνοαυστραλών έχει ετοιμάσει ένα υπόμνημα και συγκεντρώνει υπογραφές για να απαγορευτεί η είσοδος στην Αυστραλία σε βουλευτές της «Χρυσής Αυγής», σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Το υπόμνημα θα σταλεί στον Αυστραλό υπουργό Μετανάστευσης, Μπρένταν Οκόνορ μετά από δηλώσεις του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής», Ηλία Κασιδιάρη ότι το κόμμα του πρόκειται να ανοίξει γραφείο στη Μελβούρνη και αντιπροσωπεία βουλευτών της παράταξης θα επισκεφθεί την Αυστραλία.
Στο υπόμνημα προς τον υπουργό Μετανάστευσης, Μπρένταν Οκόνορ, οι ομογενείς αναφέρουν: «Τα δύο τελευταία χρόνια, η Χρυσή Αυγή έχει εξαπολύσει ένα κύμα τρόμου και βίας στους δρόμους κάθε μεγάλης πόλης και περιοχής στην Ελλάδα. Τον Μάιο του 2011, εξαπέλυσαν ένα κύμα οχλοκρατικής βίας εναντίον μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας και από τις εθνικές εκλογές του Μάη και του Ιούλη 2012, η βία τους έχει ενταθεί. Εκτός από την ακραία βία και τον ρατσισμό του, το κόμμα αυτό είναι άγρια ομοφοβικό και αυταρχικό, ενώ συχνά επιτίθεται και σε πολιτικούς ακτιβιστές και καλλιτέχνες.
Η Χρυσή Αυγή προσπαθεί τώρα να εξαπλωθεί στην ελληνική διασπορά, προσπαθώντας να ανοίξει γραφείο στη Νέα Υόρκη και στη Νυρεμβέργη. Τώρα από διάφορα δημοσιεύματα προέκυψε ότι η Χρυσή Αυγή είναι κοντά στο άνοιγμα γραφείου στη Μελβούρνη και ότι μέλη της ηγεσίας της σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στην Αυστραλία, προκειμένου να «κόψουν την κορδέλα" των εγκαινίων των νέων γραφείων τους Αυτή η οργάνωση δεν έχει θέση πουθενά, αλλά ενώ η Ελλάδα δεν είναι σε θέση ή δεν επιθυμεί να την αποτρέψει από το να αναπτύσσεται, η αυστραλιανή κυβέρνηση είναι σε θέση να αποτρέψει την έλευση των μελών τους εδώ.
Καλούμε τον Υπουργό Μετανάστευσης, Brendan O'Connor, να αρνηθεί τις βίζες στα ακόλουθα μέλη της ηγεσίας (βουλευτές) της Χρυσής Αυγής της που ενδέχεται να επιδιώξουν να έρθουν στην Αυστραλία, για οποιοδήποτε σκοπό: Νίκο Μιχαλολιάκο, Ελένη Ζαρούλια, Γιώργο Γερμενή, Ηλία Παναγιώταρο, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, Ιωάννη Λαγό, Νίκο Κουζίλο, Ηλία Κασιδιάρη, Νίκο Μίχο, Αντώνη Γρέγο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Δημήτρη Κουκούτση, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Ευστάθιο Μπούκουρα, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, Νικήτα Σιόη, Χρήστο Παππά, Μιχάλη Αρβανίτη.  
Πέρα από την απαγόρευση εισόδου σε οποιοδήποτε από τα μέλη τους, καλούμε στη συγκρότηση ενός κινήματος των Ελλήνων της Αυστραλίας καθώς και της ευρύτερης κοινότητας για την καταπολέμηση της παρουσίας της Χρυσής Αυγής στην κοινωνία μας, ως μέρος ενός ευρύτερου αντιφασιστικού κινήματος, για να αποτρέψουμε την εξάπλωση της επιρροής τους στην ελληνική κοινότητα καθώς και την απειλή που συνιστούν για την πολυπολιτισμική κοινωνία για την οποία οι Ελληνοαυστραλοί και άλλοι μετανάστες έχουν αγωνιστεί και υπερασπιστεί».
http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου