.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Η Σαρδηνία κατάργησε τον ΦΠΑ και αναπτύσσεται!

province-sardegna2-293x300Βασίστηκε στην Συνθήκη της Λισσαβόνας, που οι εδώ νησιώτες αυτοδιοικητικοί αγνοούν… 
Μία τέτοια κίνηση θα εκανε το Αιγαίο πραγματικό μοντέλο ανάπτυξης, αντί οι κομματικοί ινστρούχτορες να ζητιανεύουν επιχορηγήσεις. Δεν θέλει και ιδιαίτερη ευφυΐα για την εθνική σημασία της… οικονομικής ευρωστίας των νησιών… Σαρδηνία περιοχή χωρίς φορολογία. 
Στις 7 Φλεβάρη η Περιφέρεια της Σαρδηνίας αποφάσισε και καθόρισε νέο φορολογικό σύστημα για όλη την περιοχή της δικαιοδοσίας της! Αποφάσισε την κατάργηση του ΦΠΑ! 
Ο Περιφερειάρχης Ugo Cappellacci κοινοποίησε στο ιταλικό κοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή της απόφαση ενός νέου συστήματος τελωνειακής διαδικασίας και κατάργηση του ΦΠΑ για τη Σαρδηνία και τα… μικρά νησιά της -όπως ισχύει στις Κανάριες Νήσους-, που βασίζεται και στη Σύμβαση της Λισαβόνας!
Ο νέος κώδικας θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται στις 30 Ιούνη κι ο Περιφερειάρχης τόνισε: «Ξεκινήσαμε δύσκολο αγώνα, σίγουροι πως θα έχουμε τη συμπαράσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης…». 
Η Σαρδηνία ζει από τον Τουρισμό…
Στο Ελλαδιστάν ποιοι έχουν αδένες; 
Πηγή: Σίβυλλα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου