.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Παγερή γενοκτονία



Καθώς οι Ολιγάρχες στον ΟΗΕ και οι μαριονέττες τους οπως ο Ομπάμα η Μερκελ και ο “δικός μας”, ο Σαμαράς, προχωρούν ακάθεκτοι και χωρίς αντίσταση επιβάλοντας ακόμα περισσότερους φόρους στην ενέργεια (τι πιστεύετε πως είναι οι αυξήσεις των τιμολογίων ΔΕΗ κτλ;) αλλα και νεους σκληρότερους “κανονισμούς” για την ανατροπή της δηθεν ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης, ο Πλανήτης βυθίζεται σε πολικό ψύχος με αυξανόμενους ρυθμούς θνησιμότητας ειδικά των ασθενέστερων.
Χαρακτηριστικά, στην Αγγλία εννέα ηλικιωμένοι πεθαίνουν απο το κρύο κάθε ωρα, καθώς οι τιμές της ενέργειας εχουν φτάσει στα υψη.
Το κρύο, ο μεγαλύτερος εξολοθρευτής στο κόσμο εχει εγκατασταθεί για τα καλά στη Γη επειδή η ηλιακή δραστηριότητα συνεχώς μειώνεται τα τελευταία χρόνια.
Αυτή την εβδομάδα το 65% της Αμερικής ειναι σκεπασμένο με χιόνια αλλά μην περιμένετε να ακούσετε τέτοια πράγματα απο τα ΜΜΕ.
Γνωρίζοντας πολύ καλά πλέον πως στόχος του ΟΗΕ μεσω της Ατζέντας 21 είναι η μείωση του πληθυσμού στα 500 εκατομύρια απο τα περίπου 7 δις που είμαστε σήμερα, ειναι πολυ πιθανό να εχουν επιλέξει και το κρύο σαν μεσο εξόντωσης μερους της ανυποψίαστης ανθρωπότητας. Γι’αυτούς βέβαια το καλύτερο θα’ταν να καταφέρουν να μας φορολογήσουν μεχρι θανάτου. Κυριολεκτικά.
http://epam-uk.com : ΕΠΑΜ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου