.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Η ΕΛ.ΑΣ. για τις Σκουριές: 2.500 άνθρωποι πάθαμε ομαδική παράκρουση…


Η ΕΛ.ΑΣ. για τις Σκουριές: 2.500 άνθρωποι πάθαμε ομαδική παράκρουση…

mat
Mε χθεσινή της ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, προσπαθεί να μας πείσει ότι 2.500 άτομα που συμμετείχαμε στη μεγάλη διαδήλωση της 21ης Οκτωβρίου στις Σκουριές πάθαμε, όλοι μαζί, ομαδική παράκρουση. Ποτέ δεν μας επιτέθηκαν τα ΜΑΤ. Ποτέ δεν υπήρξε τραυματισμός διαδηλωτή. H γυναίκα αυτή, της οποίας τη συγκλονιστική μαρτυρία μπορείτε να διαβάσετε εδώ, “αυτοτραυματίστηκε” (μπαίνοντας κάτω από τη μπότα ενός Ματατζή). To ίδιο και το παληκάρι στη διπλανή εικόνα.
Επίσης ποτέ οι αστυνομικοί δεν σπάσανε τζάμια αυτοκινήτων και δε ρίξανε μέσα δακρυγόνα.  Η φωτογραφία που δείχνει δακρυγόνο να εκτοξεύεται πίσω από φορτηγάκι που φεύγει από τη διαδήλωση …είναι προφανώς από κάπου αλλού… Μόνα που στη συνέχεια το τζάμι έσπασε, το δακρυγόνο μπήκε μέσα στην καμπίνα και στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ολόκληρο το αυτοκίνητο να βγάζει μαύρους καπνούς:
Είναι αυτονόητο δε ότι τη φωτιά στο δάσος δεν την έβαλε η Αστυνομία αλλά οι διαδηλωτές. Δηλαδή τη φωτιά που φαίνεται στο 8:00 του βίντεο να ξεσπάει ακριβώς ΔΙΠΛΑ από τους πάνοπλους Ματατζήδες την έβαλε κάποιος διαδηλωτής που πήγε εκεί, στο στόμα του λύκου, την έβαλε κι έφυγε, χωρίς να τον αντιληφθεί και να τον κυνηγήσει κανείς.
Και μετά αρχίσαμε να τρέχουμε πανικόβλητοι, όχι επειδή μας κυνηγούσε κάποιος αλλά …για να ξεμουδιάσουμε. Τα ΜΑΤ που φαίνονται στο τέλος του βίντεο να κατεβαίνουν τρέχοντας προς τους διαδηλωτές ήθελαν απλά να μας αποχαιρετήσουν…
Αυτή είναι η στιγμή που σύμφωνα με την προηγούμενη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.“οι διαμαρτυρόμενοι κατά την επιστροφή τους από τις Σκουριές συνενώθηκαν με παραμένοντες στο Χονδρό Δένδρο και επιτέθηκαν εκ νέου κατά των αστυνομικών δυνάμεων”… Aλήθεια, πώς βρέθηκαν στο Χοντρό Δέντρο οι αστυνομικές δυνάμεις;
Με την Γκαιμπελική αυτή ανακοίνωση της Αστυνομίας, το μαύρο γίνεται άσπρο, όλα τα τραγικά γεγονότα που ζήσαμε εκείνη την ημέρα απλά δε συνέβησαν και όλοι εμείς που καταθέσαμε σε άρθρα, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα τις προσωπικές μας μαρτυρίες είμαστε κοινοί ψεύτες. Συμπτωματικά, χθες επίσης δημοσιεύθηκε σε ιστολόγιο άλλη μια μαρτυρία ανθρώπου που συμμετείχε στη διαδήλωση της 21ης Οκτωβρίου: Πώς έζησα τον τρόμο και το κυνηγητό των ΜΑΤ και του κεφαλαίου στις Σκουριές στις 21/10/2012. Ψεύτης κι αυτός, δε χρειάζεται να τα ξαναλέμε. Μόνο η Ελληνική Αστυνομία λέει την Αλήθεια, το έχει αποδείξει άλλωστε αυτό διαχρονικά. Όλα ήταν ένα κακό όνειρο. Η Αστυνομία είναι εκεί για να μας φυλάει “με πλήρη σεβασμό στα ατομικά και συλλογικά δικαιώματα”!
Είναι προφανές ότι η ΕΛ.ΑΣ. ενοχλήθηκε από το πλήθος των δημοσιευμάτων σε Ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης που καταγγέλουν την αστυνομική βαρβαρότητα στις Σκουριές. Προφανώς επίσης δεν άρεσε καθόλου η περιγραφή της καταστολής προηγούμενης διαδήλωσης μας στις Σκουριές (τον Αύγουστο) από τη Διεθνή Αμνηστία, την οποία ενδεχομένως να σκέφτονται να μηνύσουν όπως και τον Guardian.
Δεν είναι σύνηθες να βγάζει η Αστυνομία δεύτερο δελτίο τύπου για το ίδιο γεγονός, ένα μήνα μετά, και θα ήταν αφελές να πιστέψουμε ότι αυτό δεν έχει σχέση με το γεγονός ότι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, σε τέσσερις μέρες από σήμερα, διαδηλώνουμε ξανά στις Σκουριές. Θα ξανασυναντηθούμε με τις αστυνομικές δυνάμεις. Η ανακοίνωση αυτή μοιάζει να λέει ότι “ότι κι αν γίνει εκεί πάνω, πάλι σε σας θα τα ρίξουμε, πάλι εσείς θα κινδυνεύσετε, πάλι εσείς θα βρεθείτε κατηγορούμενοι” Καλύτερα να μην πάτε καθόλου.
Στις 21 Οκτωβρίου θέλησαν να μας τσακίσουν το ηθικό, να μας τρομοκρατήσουν τόσο που να μην ξανασκεφτούμε ν’ανεβούμε στο βουνό.Απέτυχαν. Θα ξαναπάμε. Την Κυριακή θα είμαστε άλλοι τόσοι για να διαδηλώσουμε ειρηνικά ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ!
πηγή: http://antigoldgreece.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου