.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Κυβέρνηση-τρόικα απολύουν 150.000 δημ υπαλλήλους (Βίντεο) - Α. Τσίπρας: "Η κυβέρνηση εφαρμόζει ατζέντα του ποιο ακραίου του πιο γκανγκστερικού καπιταλισμού" (Βίντεο)


Κυβέρνηση-τρόικα απολύουν 150.000 δημ υπαλλήλους (Βίντεο) - Α. Τσίπρας: "Η κυβέρνηση εφαρμόζει ατζέντα του ποιο ακραίου του πιο γκανγκστερικού καπιταλισμού" (Βίντεο)

         Το πώς «προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η αντιμετώπιση της ανεργίας» όπως ακούμε συνεχώς από τους επικεφαλείς των κομμάτων που στηρίζουν την συγκυβέρνηση το διαπιστώνουμε καθημερινά. Από κει και πέρα υπάρχουν και κάποιοι ξένοι αξιωματούχοι, όπως π.χ ο Ολι Ρεν που δεν έχουν πρόβλημα να πούνε τα πράγματα με το όνομα τους, δηλαδή αυτά που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με τους ξένους τοκογλύφους δανειστές έχοντας δεσμευτεί ότι μέχρι τα μέσα του 2013 πρέπει να έχουν απολυθεί 25.000 δημόσιοι υπάλληλοι.
Ας μην ξεχνάμε ότι στο κείμενο του Μνημονίου η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι η Ελλάδα υποχρεούται να μειώσει κατά 150.000 τους δημοσίους υπαλλήλους μέχρι το 2015.


Σύμφωνα μάλιστα με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα, οι σημερινοί κυβερνώντες «ετοιμάζονται τώρα να δώσουν και το τελειωτικό χτύπημα στο πεδίο των συνταγματικών εγγυήσεων. Ετοιμάζονται δηλαδή να συνταγματοποιήσουν το μνημόνιο ή με δυο λόγια να συνταγματοποιήσουν την πλήρη καταστροφή του κοινωνικού κράτους και την λεηλασία του δημόσιου πλούτου από την οικονομική διαπλοκή». Ο Α. Τσίπρας συμπλήρωσε ότι «Εχουν θεσμική ατζέντα. Και αυτή η ατζέντα καθορίζεται από τις προτεραιότητες που υπαγορεύουν οι ανάγκες του ποιο σκληρού, του ποιο ακραίου του πιο γκανγκστερικού καπιταλισμού» 


ΠΗΓΗ : http://tokoutsavaki.blogspot.gr

http://tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου