.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

“Υποχρεωτική για όλους τους Έλληνες θα είναι η κάρτα του πολίτη” η απάντηση σε ερώτηση της Χρυσής Αυγής!!!

A staff of Germany's interior ministry poses for the photographer with a copy of the new German ID card in Berlin
Αυτό ακούστηκε από το στόμα του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Αθανασίου, κατά την διάρκεια της απάντησής του σε σχετική ερώτηση της Χρυσής Αυγής.
Ένας “άχρωμο” και “άτολμο” στέλεχος της κυβέρνησης το οποίο ήταν φανερό ότι δεν μιλούσε εξ ιδίας απόψεως και απόφασης, αλλά μάλλον ανέμενε οδηγίες, κατά πάσα πιθανότητα από το εξωτερικό ή από όποιον τέλος πάντων κύκλο παίρνει αυτές… τις αποφάσεις! Τι είπε επί της ουσίας; Ότι ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση, αλλά ότι όταν ληφθεί, θα είναι υποχρεωτική για όλους τους Έλληνες!
Η Ερώτηση στη βουλή
Ερώτηση στην ελληνική Βουλή κατέθεσε, λοιπόν, χθες το βράδυ, σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, αναφορικά με το ζήτημα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, του ΑΜΚΑ και των διάφορων υπέρυθρων “τσίπ” τα οποία θα περιέχουν πληροφορίες για αυτών που θα τα φέρει.
Και μπορεί το θέμα να απασχολεί λίγο τους περισσότερους Έλληνες, εν όψει μάλιστα του “βαρύ” από κάθε άποψη χειμώνα που περιμένει τους συμπατριώτες μας, αλλά επί της ουσίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Γιατί για τους “γνωρίζοντες” είναι ακριβώς τέτοιες στιγμές σαν κι’ αυτή που ο μέσος πολίτης δεν ξέρει κατά που να πρωτοκοιτάξει, καθώς πιέζεται από κάθε πλευρά, που οι εκπρόσωποι της “Νέας Τάξης” θέλουν να περάσουν διάφορα νομικά κατασκευάσματα, που χρησιμεύουν για τον έλεγχο του πληθυσμού. Γιατί ακριβώς περί αυτού πρόκειται. Όλοι αυτοί οι χιλιάδες κωδικοί και παρακωδικοί που μπαίνουν στην ζωή μας, οι τεράστιες βάσεις δεδομένων όπου αποθηκεύονται τα προσωπικά μας στοιχεία.
Και για να μην νομίζει κανείς ότι πρόκειται περί “θεωριών συνομωσίας” ή περί απόψεων “χριστιανόπληκτων”, θα σας πληροφορήσουμε ότι πολύ πρόσφατα στις ΗΠΑ εφαρμόστηκαν υπό “πειραματική” αιγίδα, τα παραπάνω. Εδώ και κάποιο καιρό, σε σχολεία στη Πενσυλβάνια παρακολουθούνται 450 φοιτητές με συσκευές RFID γύρω από το λαιμό τους κατά τη διάρκεια μιας μελέτης που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ.
Το πρόγραμμα ονομάζεται Κοινωνική ανάμιξη και προπαρασκευαστική διάδοση στα σχολεία (SMART). Οι μαθητές σε επιλεγμένες σχολικές περιοχές θα παρακολουθούνται μέσω RFID chips για να γίνει αντιληπτό πόσοι άνθρωποι και παιδιά έρχεται σε επαφή μεταξύ τους με σκοπό να καθορίσουν τους τρόπους με τους οποίους μια πανδημία θα μπορούσε να μεταδοθεί. Οι κοινωνικές δραστηριότητες, οι συζητήσεις τους, κοντά στους άλλους και διάφορα κοινόχρηστα στοιχεία θα παρακολουθούνται επίσης.
Ως εκ τούτου, στα χέρια των λάθος ανθρώπων, το να υπάρχουν μαζεμένα όλα αυτά τα στοιχεία. Ένα πρόσφατο παράδειγμα πήραμε και από την περίπτωση του υπαλλήλου του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος είχε στα χέρια του στοιχεία για εννέα εκατομμύρια Έλληνες. Τα οποία στοιχεία ήταν έτοιμος να πουλήσει σε… εταιρείες, οι οποίες φυσικά θα μπορούσαν όχι μόνον να τα χρησιμοποιήσουν για τους δικούς τους σκοπούς αλλά και φυσικά να τα μεταπωλήσουν, δίχως κανέναν έλεγχο, σε οποιονδήποτε έχει τα χρήματα για να τα αγοράσει, όποιους σκοπούς και εάν είχε. Δεν είναι τρομακτικό; Δεν είναι επικίνδυνο πάνω από όλα;
Αυτό ακριβώς σημειώνει και στην ερώτησή της η Χρυσή Αυγή, όπου αναφέρεται: Μια από τις πιο επικίνδυνες παρακαταθήκες της τελευταίας μονοκομματικής Κυβέρνησης της Ν.Δ. ήταν η ψήφιση του Νόμου 3655/2008 που έθεσε για πρώτη φορά τόσο σοβαρά, το θέμα της αριθμοποίησης του προσώπου μέσω του ΑΜΚΑ και της αδυναμίας αυτού να συναλλαγεί με οποιονδήποτε τρόπο, αν δεν τον παρελάμβανε.
Η υιοθέτηση του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, ήταν το αναγκαίο προστάδιο για την συλλογή όλων των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των Ελλήνων πολιτών, αρχίζοντας με αυτά της υγείας, προκειμένου να αποτελέσουν τη βάση δεδομένων για τη δημιουργία της περιβόητης «κάρτας του πολίτη», σε υποχρεωτική αντικατάσταση των αστυνομικών ταυτοτήτων.
Τι σημαίνει αυτό;
Σημαίνει ότι ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ, ο οποίος αναγράφεται υποχρεωτικά επί όλων των ως άνω αντίστοιχων παραστατικών.
Η περίπτωση Ανδρεάκου
Και μπορεί να λέμε ότι το ελληνικό κράτος δεν “λειτουργεί” θέλοντας να προσδιορίσουμε τον λόγο της σημερινής κρίσης. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως λειτουργεί και παραλειτουργεί. Όπως παραδείγματος χάριν στην περίπτωση Ανδρεάκου. Ο οποίος όντας αστυνομικός, αλλά και θρησκευόμενος βαθύτατα χριστιανός, αρνήθηκε να παραλάβει την νέα “κάρτα” του πολίτη, η οποία πιλοτικά δόθηκε πρώτα στα Σώματα Ασφαλείας.
Και ο οποίος αποτάχθηκε τελεσίδικα από το πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ. για “απείθεια”. Το οποίο σημαίνει επί της ουσίας, ότι η “κάρτα” του πολίτη και τα οιαδήποτε “παράγωγα” ή “εξελίξεις” της, θα γίνουν υποχρεωτικά επί ποινή κοινωνικής δολοφονίας – εκτέλεσης σε περίπτωση άρνησης. Και αυτά σε μια επονομαζόμενη “δημοκρατική” πολιτεία, που κατά τα άλλα αγωνιά μήπως κανείς παραβιάσει τα “δικαιώματα” και τα “πιστεύω” διαφόρων μικροομάδων, όπως οι ομοφυλόφιλοι, οι τρανσέξουαλ και ο,τιδήποτε άλλο.
Όπως σημειώνεται μάλιστα στην ερώτηση που κατατέθηκε στην Βουλή η απόδοση ενός μοναδικού και ισόβιου αριθμού και στην συνέχεια μιας κάρτας που τον περιέχει, με τον οποίο γίνεται η αναγνώριση και ταυτοποίηση του προσώπου ως ατόμου σε όλες του τις συναλλαγές σε αντικατάσταση του ονόματος όπως αυτό καθορίζει την προσωπικότητά του, μετατρέπει παράνομα και αντισυνταγματικά τον άνθρωπο σε αντικείμενο (αριθμό) και συρρικνώνει την ταυτότητά του σε μία «αριθμητική οντότητα», αποκλείοντας κάθε λοιπή αναγνωρίσιμη ιδιότητά του.
Παρά το γεγονός ότι η εν λόγω τεχνολογία έχει απορριφθεί από πολλές έννομες τάξεις λόγω της εύκολης πρόσβασης που παρέχει σε κακόβουλους χρήστες στην παρακολούθηση της ιδιωτικής ζωής των πολιτών (πχ. Μ. Βρετανία) ή έχει για τον σκοπό αυτό καταστεί προαιρετική (πχ Ολλανδία), διαχρονική πρόθεση της Ελληνικής Κυβέρνησης είναι η υιοθέτησή της ως υποχρεωτικής, παρά τις ανωτέρω περί του αντιθέτου δεσμεύσεις.
Και να πεί κανείς ότι υπήρχε κάποιο όφελος για την κοινωνία;
Θα μπορούσε κανείς ως αντίλογο να προτάξει το ότι όλα αυτά γίνονται για το κοινωνικό καλό, για να μπορέσει “επιτέλους να λειτουργήσει κάτι” σε αυτή την χώρα. Τι όμως προσέφερε η μέχρι τώρα εφαρμογή των μέτρων; Σύμφωνα με την “εισήγηση” της Χρυσής Αυγής τίποτε απολύτως, καθώς όπως σημειώνεται:
“Εν κατακλείδι διαπιστώνεται ότι παρά την εκτεταμένη χρήση του ΑΜΚΑ από Δημόσιους φορείς και οργανισμούς ασφάλισης εργαζομένων, ούτε έχει αποφευχθεί η απάτη σε βάρος του Δημοσίου από πολίτες που χρησιμοποιούν τα κενά του συστήματος ώστε να προσπορίζονται παράνομα περιουσιακά οφέλη (συντάξεις από μη δικαιούχους ή Βαλκάνιους αλλοδαπούς), ούτε έχει αρθεί η γραφειοκρατία υπέρ του πολίτη ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται στις ουρές των Δημοσίων υπηρεσιών υποβάλλοντας τα ίδια ακριβώς δικαιολογητικά που απαιτούντο και πριν τη χρήση του, ούτε τέλος έχει περισταλεί η διασπάθιση δημοσίου χρήματος από την αθρόα χρήση υπηρεσιών της Πολιτείας από μη δικαιούμενους (πχ λαθρομετανάστες) που άλλωστε δεν έχουν, ούτε τους απαιτείται η επίδειξη οποιουδήποτε αριθμού για την εξυπηρέτησή τους (Νοσοκομεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, σχολεία, υπηρεσίες κλπ).(elora.gr)
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου