.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ...


ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ...

### ΕΠΑΜ www.facebook.com/metopo ###


Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει άγρια δολοφονική επίθεση σε βάρος του βουλευτή του, Δημήτρη Στρατούλη, από μέλη της Χρυσής Αυγής.
Έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είχε -υποτίθεται- στο στόχαστρό της τους πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν -συνεχίζουν να κυβερνούν- και οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία, αλλά, για την ώρα, επιτίθεται μόνο σε αριστερούς που δεν κυβέρνησαν ποτέ.

Όλοι καταδικάζουν τη βία. Ή σου ζητούν να καταδικάσεις τη βία. Τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται – δηλαδή και τον Καραϊσκάκη και τον Κολοκοτρώνη.

Περιέργως, αν και δεκάδες χιλιάδες Έλληνες αναγκάζονται να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, κανείς δεν σκέφτηκε να ζητήσει να καταδικάσουμε τη μετανάστευση. Τη μετανάστευση των Ελλήνων, βέβαια. Γιατί τη μετανάστευση των ξένων στην Ελλάδα την έχουμε καταδικάσει.

Η Ελλάδα χρεοκόπησε χωρίς να έχει οδηγηθεί κανένας πολιτικός στο δικαστήριο.

Οι Έλληνες πολίτες πληροφορούνται πως έχουν το δικαίωμα να μην πληρώνουν το αντίτιμο για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που αγοράζουν, αν το κατάστημα δεν τους δώσει απόδειξη αλλά δεν έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την απόδειξη για το ελληνικό δημόσιο χρέος που ανέρχεται σε εκατοντάδες δισεκατομμύρια και πρέπει να το πληρώσουν αν και έχει διαλύσει τις ζωές τους.

Χιλιάδες Έλληνες αυτοκτονούν, ακόμα περισσότεροι μένουν άστεγοι, ενώ, χτες, βάρκα με μετανάστες βουλιάζει ανοιχτά της Λέσβου, με αποτέλεσμα 21 άνθρωποι να βρουν τραγικό θάνατο και 6 ακόμα να αγνοούνται. Οι νεκροί αποκαλούνται από τα ΜΜΕ -αλλά και από την πλειοψηφία των πολιτών- «λαθρομετανάστες». Πάλι καλά, θα μπορούσαν να χαρακτηρίζονται «λαθρονεκροί» ή «λαθροπτώματα».

Όταν έχεις καταδικάσει τη δικαιοσύνη, τη λογική και την ανθρωπιά, δεν έχεις το δικαίωμα να καταδικάζεις τη βία.

Είναι η καταδίκη της δικαιοσύνης, της λογικής και της ανθρωπιάς που κάνει τη βία αναπόφευκτη.

Και εσένα που καταδικάζεις τη βία γραφικό και υποκριτή.

Γιατί δεν καταδικάζεις τη βία σε βάρος των άλλων αλλά τη βία που φοβάσαι ότι θα υποστείς.

Τη βία που εσύ καλείς και προσκαλείς.

Και η βία σε ακούει και έρχεται.

Ολοταχώς.

Πηγή: Καταδικάστε, καταδικάστε… Του πιτσιρίκου - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου