.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Κι ο Αχμαντινετζάντ στο κόλπο: Νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα θα δοθεί στους Ιρανούς! VIDEO

IRAN electronic id

σχόλιο ID-ont: Ο γνωστός σε όλους μας Αχμαντινετζάντ θα δώσει στους Ιρανούς ηλεκτρονική ταυτότητα. Αυτή θα λειτουργεί ως διαβατήριο, βιβλιάριο υγείας, πιστωτική κάρτα, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα για πρόσβαση στο internet, κάρτα πρόσβασης στις δημόσιες ηλεκτρονικές υποδομές (ηλεκτρονική διακυβέρνηση) κλπ κλπ.
Πρόκειται για την ίδια ακριβώς κάρτα που οραματίσθηκε… για τους Έλληνες ο Γιώργος Παπανδρέου (Κάρτα του Πολίτη) και θα υλοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς, για την ίδια ακριβώς κάρτα που θα δημιουργήσει ο Πούτιν για τους Ρώσους, για την κάρτα στην οποία θα μετεξελιχθεί η Γερμανική Κάρτα του Πολίτη.
Παγκόσμιο-πλανητικό σχέδιο το οποίο υλοποιείται από άκρου σε άκρο της γης. Ένα σχέδιο που λατρεύουν όλοι οι ηγέτες, είτε πρόκειται για θρησκευτικούς δικτάτορες, είτε για νόμιμα εκλεγμένους πρωθυπουργούς, είτε για εκλεγμένους προέδρους με υπερεξουσίες. Πρόκειται για μόδα που φοριέται με όλα τα χρώματα.
Το να οραματίζεται ένα τέτοιο σχέδιο ο Αχμαντινεζάντ μας φαίνεται άκρως λογικό, καθότι ο έλεγχος κάθε φυσικής και ηλεκτρονικής κίνησης όλων των πολιτών του, ταιριάζει απόλυτα με το προφίλ του καθεστώτος του. Είναι ζητούμενο για αυτόν ο άμεσος εντοπισμός των αντιφρονούντων. Μόλις πριν λίγες ημέρες ένας Ιρανός blogger πέθανε από βασανιστήρια. Οι δημοκρατικά όμως εκλεγμένοι ηγέτες, γιατί υλοποιούν τέτοια σχέδια ελέγχου των πολιτών που τους εξέλεξαν;
Δείτε και το ρεπορτάζ της Ιρανικής τηλεόρασης. Απαλή μουσική, προβολή των “πλεονεκτημάτων” των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, προσπάθεια παρουσίασης μιας τεχνολογικά αναβαθμισμένης χώρας. Με αυτό το ρεπορτάζ παίρνετε μια γεύση από αντίστοιχα ρεπορτάζ του μέλλοντος που θα παρουσιασθούν στα Ελληνικά Ιδιωτικά και Δημόσια τηλεοπτικά κανάλια, όταν η εξουσία αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα για να υλοποιηθεί η Ελληνική Κάρτα του Πολίτη…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου