.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

‎++++ Ε.ΠΑ.Μ. - www.facebook.com/metopo ++++

Ισοπεδώνονται κτίρια και παιδιά ανασύρονται νεκρά από τα ερείπια στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς το Ισραήλ κλιμακώνει με κύμα αεροπορικών επιδρομών τη στρατιωτική επιχείρηση που ενδέχεται να οδεύει προς χερσαία επέμβαση. Η πλέον αιματηρή ημέρα από την έναρξη των βομβαρδισμών είναι η Κυριακή με τη Γάζα να «μετρά» 19 νεκρούς, εκ των οποίων εννέα παιδιά.Ο ισραηλινός στρατός προχώρησε σε μπαράζ επιδρομών το απόγευμα της Κυριακής στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ είχαν προηγηθεί προειδοποιήσεις για κλιμάκωση των επιχειρήσεων διά στόματος του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.Δεκαεννέα Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής την Κυριακή, εκ των οποίων εννέα παιδιά και τέσσερις γυναίκες. Ο συνολικός απολογισμός σε πέντε ημέρες ισραηλινών βομβαρδισμών στη Γάζα φθάνει πλέον τους 65, ανάμεσά τους πολλά παιδιά, ενώ εκατοντάδες είναι οι τραυματίες.Η πλέον αιματηρή επιδρομή είχε στόχο τριώροφο κτίριο στη συνοικί
α Νάσερ στα βόρεια της Πόλης της Γάζας, το οποίο ισοπεδώθηκε και 11 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά. Πρόκειται για τον βαρύτερο απολογισμό σε μεμονωμένο χτύπημα στις πέντε ημέρες που διαρκεί η ισραηλινή επιχείρηση στη Γάζα.Ανταποκριτές του BBC μετέφεραν εικόνες χάους από το σημείο της επίθεσης, με ανθρώπους να σκάβουν στα ερείπια αναζητώντας εναγωνίως επιζώντες. Χαοτικές σκηνές επικράτησαν και στο νοσοκομείο της Σίφα όπου διακομίστηκαν οι τραυματίες.Στόχος της επιδρομής ήταν ο αξιωματούχος της Χαμάς Μοχάμεντ Νταλού· εννέα μέλη της οικογένειάς του σκοτώθηκαν, περιλαμβανομένων παιδιών. «Η σφαγή της οικογένειας Νταλού δεν θα περάσει χωρίς τιμωρία» διακήρυξαν σε ανακοίνωσή τους οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ-Κασάμ, ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς.Το πρωί είχαν χτυπηθεί σε αεροπορικούς βομβαρδισμούς δύο κτίρια όπου στεγάζονται μέσα ενημέρωσης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ Παλαιστίνιοι δημοσιογράφοι και ο ένας να υποστεί ακρωτηριασμό κάτω άκρου. Στα κτίρια στεγάζονται το τηλεοπτικό δίκτυο al-Quds TV της Χαμάς, καθώς και το Sky News και το ITN. Μέχρι πέρυσι στεγάζονταν και τα γραφεία του BBC.
Λωρίδα της Γάζας (23 photos)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου