.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

«ΛΥΣΣΑ» ΜΕΡΚΕΛ

++++ Ε.ΠΑ.Μ. - www.facebook.com/metopo ++++


Γερμανικές παραβιάσεις του ΕΕΧ στο Αιγαίο σε συνεργασία με το τουρκικό Ναυτικό

Η Γερμανία πέρα από το βρώμικο ή και «άτιμο» - όπως ομολογούν πλέον και οι φιλοκυβερνητικές πένες- παιχνίδι που παίζει με το μνημόνιο και το χρεος της χώρας προχώρησε και σε και ωμή πρόκληση αμφισβητώντας τα εναέρια σύνορά μας στο Αιγαίο με ένα γερμανικό ελικόπτερο ναυτικής συνεργασίας LYNX.

Το συγκεκριμένο ελικόπτερο ορμώμενο από φρεγάτα του γερμανικού Ναυτικού η οποία συνασκείτο με τουρκικά πολεμικά σκάφη παραβίασε τον Εθνικό Εναέριο Χώρο (ΕΕΧ) αλλά και τους κανόνες του FIR Αθηνών σε αγαστή συνεργασία με τα τουρκικά ελικόπτερα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και μαχητικά!

Το γερμανικό ελικόπτερο όχι μόνο αρνήθηκε να παραδώσει σχέδια πτήσεως στο Κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας αλλά και υιοθετώντας στην πράξη τις τουρκικές θέσεις περί μη ύπαρξης Ελληνικού εναέριου Χώρου μεταξύ των 6 και 10 ν.μ. προχώρησε σε εναέρια «εισβολή».

Πιο συγκεκριμένα τα τουρκικά και γερμανικά εναέρια μέσα πραγματοποίησαν σήμερα 11 παραβάσεις των κανόνων του FIR Αθηνών και 2 παραβιάσεις του ΕΕΧ από ένα σύνολο 18 αεροσκαφών εκ των οποίων: Τα 10 μαχητικά της τουρκικής Αεροπορίας, τα 5 ελικόπτερα του Ναυτικού, το 1 γερμανικό ελικόπτερο και τέλος τα 2 αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας CN-235 της τουρκικού Ναυτικού.

Όλη η δραστηριότητα των ανωτέρω αεροναυτικών δυνάμεων εκτυλίχθητε στο βόρειο και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Πηγή: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου