.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Φερνουν τη Blackwater Έλληνες για σας (βίντεο)

blackwater

Σημερινό απόσπασμα απο την ΕΚΠΟΜΠΗ Α.Ε όπου ο Δ.Καζάκης αναφέρει κάποια investment reports.Ενα απο αυτά προιδοποιουσε για αμεση αγορα μετοχων εταιρειων οι οποιες παρεχουν ιδιωτικούς στρατους σε κυβερνήσεις.
Αναφερόταν οτι προκείται για μια νεα βιομηχανια με τζιρο 100 δις δολλαρια.H συγκεκριμενή αναφορά έδειχνε  συμβολαιο το οποιο ειχε υπογραφεί με την Ελληνική κυβέρνηση.Η Ελληνική κυβέρνηση εχει παραγγείλει τεθωρακισμένα οχήματα για… περιπολίες απο τις ομάδες αυτές,και ειναι έτοιμες να αναλάβουν υπηρέσιες αρχες του 2013.
Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση φέρεται να εχει υπογράψει τις συμβάσεις αυτές και να εχει παραγγέιλει τον οπλισμό.
Ο οπλισμός αυτός είναι θωρακισμένα οχήματα όπως αυτά της Κ4,θα φέρουν βαρύ οπλισμό,και θα συνοδεύονται απο μοτοσυκλετιστές.Αυτό το μοντέλο οργάνωσης είναι στρατοχωροφυλακής.
Το δωσιλογικό πολιτικό σύστημα ετοιμάζεται να σπρώξει τον Ελληνικό λαο στον εμφύλιο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Academi
H Ακάντεμι, πρωην ΧΕ services, πρωην Blackwater USA & Blackwater Worldwide ειναι μια ιδιωτική στρατιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1997 απο τους Ερικ Πρινς και Αλ Κλαρκ.
Η Ακάντεμι ειναι η μεγαλύτερη απο τις 3 ιδιωτικές εταιρείες “ασφαλείας” τπου δουλεύουν για το υπουργείο εξωτερικών των ΗΠΑ.
Τα κεντρικά της βρίσκονται στο Αρλινγκτον Κάουντυ της Βιρτζίνια και διαθέτει εκτος ολων των άλλων, εργαστήρια έρευνας και εξέλιξης στρατιωτικών οχημάτων οπως το Grizzly APC.



Παρακάτω είναι κάποιες φώτο που μας εστάλησαν,και δείχνουν να είναι μέσα στο Πεντάγωνο το 575 τάγμα πεζοναυτών.Αυτοί εκει είναι για να φυλάνε το Πεντάγωνο ή για κάτι άλλο;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου