.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ «ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ» ή «ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 3» ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

κ.κ. Βουλευτές των Κομμάτων της «Αντιμνημονιακης» ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (ΣΥΡΙΖΑ, «ΑΝ.ΕΛ.» και Κ.Κ.Ε.), Ανεξάρτητοι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Δεν έχετε δικαιολογία να παριστάνετε την νομοταγή αντιπολίτευση!
Δεν έχετε δικαιολογία να παρακολουθείτε σαν απλοί θεατές ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ και τους δωσίλογους να ψηφίζουν τον διαμελισμό της Ελλάδος και την εξόντωση του λαού.
Δεν έχετε το δικαίωμα να «νομιμοποιείτε» με την Παθητική και «βολική» για εσάς και τα Κόμματα σας στάση τη «συγκυβέρνηση» των Δωσίλογων και Πληρωμένων Υπαλλήλων των Κατακτητών της Χώρας μας της «τρόϊκα» των Ντόπιων και Ξένων Μεγαλοκαρχαριών!
Η «βολική» στάση σας της Δήθεν Αντιπολίτευσης που περιορίζεται σε Φιλολογίες Δηλώσεων δήθεν κριτικής από τα καλοπληρωμένα έδρανα του Κοινοβουλίου το οποίο έχει μετατραπεί σε «Κυνο-βούλιο» επειδή ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ από τον Κρατικό Προϋπολογισμό (δηλαδή από το Υστέρημα της Φορολογίας του ΛΑΟΥ!!!), δεν είναι και δεν κάνει τίποτα άλλο από το να νομιμοποιεί τους Εγκληματίες που δήθεν κυβερνούν!

Η «βολική» στάση της Δήθεν Αντιπολίτευσης ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ και οι Πολίτες έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν...
Αυτή «βολική» στάση σας της Δήθεν Αντιπολίτευσης, ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ(!!!) και σαν τέτοιοι θα ΚΡΙΘΕΙΤΕ όταν σύντομα θα έρθει η «ώρα» ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΔΩΣΙΛΟΓΗΣ «συγκυβέρνησης» όπως δυστυχώς κατά τα φαινόμενα «βολεύει» εσάς και τα κόμματα σας ...
Γιατί αρνείστε να δείτε τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει στην ΙΣΛΑΝΔΙΑ ??? όπου ο Λαός με «μπροστάρη» έναν Πατριώτη Πρόεδρο Δημοκρατίας, ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ και ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ δικάζοντας και καταδικάζοντας κάθε υπεύθυνο!
Αν δεν γνωρίζετε ακόμα(!) τι έχει συμβεί στην Ισλανδία, μάθετε ότι ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!
Γνωρίζουμε ότι από τις 24-10-2012, Εξωκοινοβουλευτικό Κόμμα (ΕΠΑΜ) έχει στείλει σε όλα τα Κόμματα σας της «Αντιμνημονιακής» Αντιπολίτευσης Ανοικτή Επιστολή / Πρόταση την οποία οι Ηγεσίες των Κομμάτων σας αγνοούν επιδεικτικά και όχι μόνο ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ αλλά προφανώς την κρύβουν και από τα απλά Μέλη τους!
ΓΙΑΤΙ Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές ?
ΓΙΑΤΙ όπως φαίνεται στην πράξη, βάζετε και εσείς και οι ηγεσίες των Κομμάτων το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ?
Τιμήστε τον Όρκο που έχετε δώσει στο Λαό!
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ !
Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ...
O ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ!
ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ!
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠ' ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ !

Χρήστος Τριάρχης
Ελληνας Πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου