.

ΓΛΗΝΟΣ


Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω - Έχεις ευθύνη. Δεν κυβερνάς πια μονάχα τη μικρή ασήμαντη ύπαρξή σου. Είσαι μια ζαριά όπου για μια στιγμή παίζεται η μοίρα του σογιού σου. - Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα! Όταν πολεμάς για την λευτεριά, είσαι κι όλας λεύτερος (Νίκος Καζαντζάκης)




Δ. Καζάκης: Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ






Η νομική δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ. στον ελληνικό λαό




ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Αποφασεις και ψηφισματα του 5ου Συνεδριου του Ενιαιου Παλλαϊκου Μετωπου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ...

Ανάποδα
Ακούστε στο e-roi.gr Ειδήσεις που αποκρύπτονται από τα συστημικά ΜΜΕ, θα σχολιάζονται θα αναλύονται και θα αντιπαρατίθενται στην κατασκευή πλαστών ειδήσεων που σερβίρονται στο πλαίσιο της πιο ξετσίπωτης προπαγάνδας. Την προπαγάνδα του φόβου και της εξαπάτησης. Είναι για εμάς κοινός τόπος, η προσπάθεια αντίληψης της ελληνικής και διεθνούς πραγματικότητας αλλά και η αποκάλυψη του μέλλοντος που ετοιμάζουν στον λαό μας..


synedrio











ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ : http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
(ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΔΕΞΙΑ)

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Δ. Καζάκης. "Μας προετοιμάζουν για την τελική λύση"


Δημήτρης Καζάκης στον Alpha Δωδ/σου:
''Μας προετοιμάζουν για την τελική λύση''

ΗΧΗΤΙΚΟ AΡXEIO: http://soundcloud.com/rena-grafida/alpha-24-10-12 

++++ Ε.ΠΑ.Μ. - www.facebook.com/metopo +++

Τετάρτη, 24/10/2012 12:30
Τη χαριστική βολή στους Έλληνες πολίτες θα δώσει το νέο πακέτο μέτρων που θα ψηφιστεί στη Βουλή, σύμφωνα με όσα είπε στο ραδιόφωνο του Alpha Δωδεκανήσου 96,9 ο οικονομολόγος - οικονομικός αναλυτής Δημήτρης Καζάκης, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις.

Έκανε λόγο για μια κακοστημένη θεατρική παράσταση με κακούς πρωταγωνιστές, και θεωρεί δεδομένο ότι τα μέτρα θα ψηφιστούν και από τη ΔΗΜΑΡ, με το εφεύρημα της δήθεν υποχώρησης της τρόικας σε κάποια σημεία.

Ο Δ. Καζάκης τόνισε ότι η ψήφιση των μέτρων συνιστά την δρομολόγηση της "τελικής λύσης" για την Ελλάδα που είναι η ένταξή της στο ESM, που προσφάτως ξεκίνησε τη λειτουργία του. Υπαγωγή στο μηχανισμό σημαίνει κατάλυση της νομικής προσωπικότητας του κράτους με οικονομικά μέσα, αυτό δηλαδή που στο παρελθόν γινόταν μέσα από πολέμους. Πρακτικά σημαίνει ότι περνά στους δανειστές η δικαιοπρακτική ικανότητα της χώρας.

Ακούστε τη συνέντευξη του Δημήτρη Καζάκη στη Ρένα Παυλάκη - Διακίδη, στον Alpha Δωδ/σου 96,9



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου